Unelmista

Niittykukkia -blogia kirjoittava Anna heitti meille Starboxilaisille haasteen pohdiskella omia unelmia ja kirjoittaa niistä.

Omiin unelmiini kuuluu aika arkisia asioita. En itseasiassa ihan hirveästi ole edes miettinyt aiemmin mistä varsinaisesti unelmoin koska tuntuu että olen niin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä että tuntuu jopa hassulta unelmoida jostain muusta. Koitin kuitenkin miettiä joitain ajatuksia unelmista ja tulihan niitä sieltä ihan kivasti kun vähän antoi aivojen raksuttaa :D Jotenkin ensi ajattelemalla unelmoiminen toi mieleeni ikäänkuin älyttömistä haaveilun ja "voi kun asiat olisivat toisin" tyyppisen ajattelumallin. Unelmien ei kuitenkaan tarvitse olla välttämättä "haluaisin asua ulkomailla" tyyppisiä ajatuksia vaan ne voivat olla ihan arkisiakin juttuja. Asiat joista unelmoin eivät juurikaan siis ole mitään elämää mullistavia isoja muutoksia vaan suurin osa on ihan vain itsensä kehittämistä tai muuten vaan aika "tavallisia" unelmia.

Unelmoin siitä että..

..olisi enemmän aikaa. Järkevämmin ajateltuna unelmoin ehkä siis paremmasta ajanhallinnasta - aikaa kun nyt ei päiviin saa lisää vaikka miten paljon sitä haluaisi. Omaa aikaa sen sijaan voi hallita järkevämmin. Pyrin kyllä aina olemaan tehokas kuitenkin sallien itselleni hyvällä omalla tunnolla myös ne sohvan pohjalla vietetyt hetket. Vaikka sitä yrittää kuinka järjestää aikaa kaikelle mistä nauttii ja sille mitä on myös pakko tehdä, niin silti tuntuu aina aika loppuvan päivistä kesken. Unelmoin kuitenkin siitä että ehtisin tekemään ja harrastamaan vieläkin enemmän kaikkea mitä haluaisin. Enemmän aikaa valokuvaukselle ja blogille, enemmän aikaa pianon soitolle ja säveltämiselle, enemmän aikaa piirtämiselle ja maalaamiselle, enemmän aikaa lukemiselle, enemmän aikaa tanssille, salille ja liikunnalle, enemmän aikaa videoiden editoimiselle jne. 

..sekä minä että läheiseni pysyvät terveinä. Unelmissani olen vielä viisikymppisenäkin hyvässä kunnossa ja terve. Unelmoin tottakai eläväni pitkän, onnellisen ja terveen elämän mieheni kanssa.

..saataisiin tänä kesänä tehtyä meidän pihalle ihana terassi. Muutamasta muustakin pienestä remontista tulee välillä unelmoitua.

kuva: Tomi Rautsiala

..kehityn siinä mitä teen. Salilla, tanssissa, työssä, valokuvauksessa etc. Toivon joka vuosi olevani parempi versio itsestäni.

..saisin lisättyä arkirutiineihini venyttelyn. Olen surkea venyttelijä ja rehellisyyden nimissä sitä ei tule harrastettua käytännössä lainkaan. Kuitenkin paljon liikkuvana ja aktiivisena salilla kävijänä venyttely olisi erittäin tärkeää. Tämähän nyt on vaan omasta viitsimisestä kiinni mutta jostain syystä ollut todella vaikeaa itselleni ottaa tavaksi. Haaveilen siis siitä että voin tulevaisuudessa ylpeänä kertoa venytteleväni päivittäin.

..tulevaisuudessa saamme terveitä ja onnellisia lapsia.

..uusista kokemuksista. En osaa edes aina määritellä sen tarkemmin mistä kokemuksista mutta rakastan uusia haasteita, kokemuksia ja elämyksiä. Heittäydynkin aina innolla mukaan uusiin mahdollisuuksiin ja juttuihin mukaan.

kuva: Tomi Rautsiala

Ja noh, kukapa ei olisi joskus unelmoinut voittavansa lotossa? :D

Suurin osa unelmista on siis aika pitkälti omasta tekemisestä kiinni ja niitä voisi ehkä sanoa jopa tavoitteiksi unelmien sijaan :)