Ex tempore kesäillat

Kesä on parasta aikaa toteuttaa juttuja ex tempore. Kun aurinko paistaa, on lämmin ja joku ehdottaa yllättäen jotain aktiviteettia illaksi tai viikonlopuksi. Yksillä käyminen saattaa muuttua pidemmäksi illaksi tai kesken työpäivän keksitään viettää grillailu iltaa joka päättyykin kaverin yöksi jäämiseen ja koko seuraavan päivän auringossa makoiluun. Ex tempore iltoja ja viikonloppuja on tänä kesänä tullutkin jo useampi ja usein ne on niitä mieleen painuvimpia.

Tänään olin ajatellut viettää koko päivän kotona siivoten, pyykkiä pesten ja blogaten. No aamusalin jälkeen oli pyykit peseytymässä, tiskit koneessa ja päivä näytti sujuvan suunnitellusti. Kuitenkin keksittiin mieheni kanssa päivällä viestitellessämme että mökillekin voisi lähteä kun kelikin on kohdillaan ja molemmilla huomenna vapaa. Pari tuntia tästä mieheni päästyä töistä pakattiinkin jo laukut ja hypättiin autoon.

Nyt huristellaankin para-aikaa möksälle missä veljeni onkin jo kavereidensa kanssa. Todettiin että tämä taisi muutenkin olla ainoa viikonloppu koko kesässä kun oltaisiin meidän mökille ehditty joten hyvä että päätettiin lähteä!