Fabriikin kesäpäivät

Eksyimme viikko sitten Pulsan asemalla käydessämme myös Fabriikin kesäpäiville. Huomattiin tien kyljessä kyltti ja todettiin että miksipä ei käytäisi tsekkaamassa mistä on oikein kyse. Kurvasimme ison talon pihalle josta löytyi myös pienempiä rakennuksia jotka olivat täynnä ihania sisustusesineitä. 

Kyseessä on yhden naisen käsityöyritys joka avaa ovensa yleensä jouluisin mutta satunnaisesti muinakin päivinä. Heidän facebook sivua tai instagram tiliä (@fabriikinverstas) seuraamalla näet milloin paikkaan pääsee tutustumaan. Oli nimittäin todellakin vierailun arvoinen paikka! Kierreltiin, ihasteltiin ja napsittiin kuvia mikä ehdittiin. Minne käänsikään päänsä niin koko ajan silmiin osui jotain uutta ihanaa. Voin vain kuvitella miten ihana tunnelma paikassa on jouluisin! 

Pihalta löydettiin vaaterekit täynnä vintage vaatteita joita sai pukea ylleen. Mehän Sannin kanssa villiinnyttiinkin siinä ihan täysin ja soviteltiin ihan fiiliksissä erinäisiä vaatteita ja asusteita. :D Puettiin kahdet eri asukokonaisuudet ja tykästyin ihan tosissaan sovittamaani vaaleaan hameeseen ja isoon lierihattuun <3 Toiseen asuun päätin valita jotain omasta tyylistäni poikkeavaa ja valitsin räikeimmän keltaisen mekon minkä sain käsiini ja virittelin siihen punaisen vyön. Naureskellen puin vaatteet ylleni mutta lopulta rakastuin koko asuun joka oli ihan super kesäinen ja pirtsakka. :D

Kannattaa todella seurata Fabriikkia somessa ja mennä tsekkaamaan paikka heti kun heillä on seuraavan kerran avoimet ovet!