Halloween asu ideoita

Monella on varmasti meneillään asukriisi tulevan Halloweenin vuoksi. Siksi päätinkin kerätä yhteen muutaman idean jotka on helppo toteuttaa! Toivottavasti joku näistä inspiroituu :)

JOKERI

kuvat: Sami Kontto
Jokerin vaatteina toimii vihreät ja violetit vaatteet. Itse jouduin värjäämään valkoisen kauluspaidan saadakseni juuri oikean sävyn.

Hiuksiin löysin Glitteristä vihreää hiusväriä. Väri oli pienessä pyöreässä simpukan mallisessa paletissa joka avautui ja pieni määrä hiuksia laitettiin "simpukan" väliin. Palettia liu'utettiin hiuksia pitkin jolloin välissä olevat hiukset värjäytyivät. Toimi ihan yllättävän hyvin!

Meikin tein muistaakseni Punanaamiosta tilatuilla kasvoväreillä. Suupieliin käytin nestemäistä lateksia jolla oli helppo väsätä repaleisen näköinen iho. Youtubesta löytyy kasapäin tutorialeja miten lateksia käytetään :)

PUNAHILKKA

kuvat: Sami Kontto

Punahilkka asu on vuosia sitten netistä tilattu. Erilaisia asuja löytyy esimerkiksi Punanaamion nettisivuilta mistä muistaakseni saatoin tämänkin asun vuosia sitten tilata! Punahilkka (tai mikä tahansa muukin satuhahmo) on helppo tuunata halutessaan pelottavaksi lisäämällä vaikkapa raatelujälkiä tai tekoverta. Vieläpä joku ase kouraan ja avot!


NOITA


Noita-asu ei vaadi juuri muuta kuin mustaa vaatetta ja noidan hatun joita varmasti löytyy Halloweenin aikaan helposti kaupoista. En muista mistä bongasin asuun sopivan repaleisen mustan hameen mutta moista ei ole vaikea tuunata kyllä itsekään. BR-leluista löysin vielä asuun sopivan luudan ja kasvoihin piirsin eyelinerilla kuviota (mitä ei kylläkään kuvissa hiusten alta näy). Nämä kuvat vuodelta 2012.

PÄÄKALLO MEIKKI


Pääkallo meikki antaa aika vapaat kädet vaatetukseen joten siinä mielessä aika helppo ratkaisu. Etenkin jos haluaa päästä edullisesti! Meikin saa helposti tehtyä pelkällä mustalla ja valkoisella kasvovärillä ja loppu asu onkin ihan itsestä kiinni.

Testasin tätä meikkiä flunssaisena kun pelkkä telkkarin tuijottelu ja neulominen alkoi kyllästyttää. Harmittaa että meikki tuli tehtyä aika puolihuolimattomasti koska halusin vain vähän testata miten se noin suunnilleen tehdään. Kyllähän sielt jonkunmoinen maski muodostui joskin harmittaa juurikin tuo viimeistelemättömyys ja esimerkiksi se etten jatkanut meikkiä kaulaan asti. Nii ja kuvat napattu peräti ihan kännykän etukameralla :D