January photoshoot

Eilen päivällä ilma tuntui keväiseltä. Ei ollut kovin kylmä, aurinko pilkahteli ja maata peitti keväinen jään ja loskan kerros. Oli jotenkin ihan sen tuntuista että kevät olisi jo täällä, olipahan lämpötilakin plussan puolella! Tänäänkin aamulla salilta kotiin kävellessä oli ihana auringonnousu, tosin ei niin kevään tuntuista kun lämpötila oli kevyesti pakkasen puolella.

Keskiviikon lämpötilasta en tiedä mutta tarpeeksi kauan pihalla kameran edessä seisoessa kylmä tuntui pikkuhiljaa pureutuvan luihin ja ytimiin. Oli siis kuvauksien täyteinen aamupäivä joka vietettiin ulkona. Saatiin kyllä super kivoja kuvia, kiitos lahjakkaan Tomi Rautsialan! :) Eipä siis haitannut hirveästi vaikka vähän vilu ehti loppua kohden tullakkin. Kun pääsin kotiin vuorasin itseni vilteillä ja otin ison kupposen teetä joiden voimalla lämpenin nopeasti. 

Nautitaan siis talvisista keleistä vielä kun niitä riittää! Muutama kuukausi ja kevät on jo täällä joten vielä kun ehtii iltaisin sytytellä kynttilöitä ja nauttia jalkojen alla narskuvasta lumesta niin otetaan siitä ilo irti :) 

Kuvat: Tomi Rautsiala