Kesän viimeinen lomaviikko

Viimeinen kesäkuukausille ottamani kesälomaviikko on ohitse. Yhden lomaviikon pidän vielä syyskuussa mutta varsinainen kesä alkaa olemaan kohta taputeltu. Elokuuta on jäljellä enää alle neljä viikkoa jonka jälkeen saa alkaa fiilistelemään syksyä, pimeneviä iltoja, kynttilöitä ja takkatulta. Kysympähän vaan että mihin tää aika menee?! Vielä ehditään kuitenkin hetki nauttimaan kesästä ja toivottavasti aurinkoisista ja lämpimistä keleistä.

Loma hurahti nopeasti. Alkuviikko meni käytännössä kotona relaksoituen ja loppuviikko olikin täynnä treeniä ja menoa. Tänä viikonloppuna äitini kävi meillä yökylässä ja kuten jokaikinen kerta aiemminkin hänen ollessa yökylässä, oli taas luvattu pelkkää sadetta koko viikonlopulle. Ollaan suunniteltu Saimaan risteilyä jo monta vuotta mutta aina kun siihen olisi mahdollisuus on tullut taivaan täydeltä vettä. Nyt kuitenkin lauantai aamuna ennusteista huolimatta aurinko porotti ja pyörittiin satamassa. Käytiin Satamatie 6:sessa aamukahvilla ja päästiin kuin päästiinkin saaristoristeilylle - vihdoin! 

Kohta lähdenkin taas salille mistä jatkan tanssiharkkoihin. Treenipitoinen lopetus lomalle ja valmiina ensi viikkoon! Mahtavaa sunnuntaita <3