Keune hiustenhoitotuotteet

Mainitsinkin kampaamo postauksessani että sain Illusiasta mukaan useita hiustenhoitotuotteita joista lupasin kirjoittaa. Olen nyt käyttänyt saamiani tuotteita tunnollisesti ja olen ollut niihin ihan super tyytyväinen. Yleensä markettituotteita käyttäneenä oli ihanaa vaihtelua saada laadukkaita tuotteita käyttöön. Muunmuassa tuo shampoo on sellainen että hiukset tuntuvat pesun jälkeen jo niin pehmeiltä ja setvityiltä että en ole vastaavaa fiilistä vielä muilla shampoilla saanut! <3

Olen myös käyttänyt shampoon ja hoitoaineen lisäksi noin kerran viikossa tuota Bond Fusion esihoitoainetta (mistä kerroin tarkemmin itse kampaamo postauksessa) ja suoristusraudan alla Thermal Protectoria kuten Anni suositteli. Bond Fusion aineen olen yleensä levittänyt pyyhekuiviin hiuksiin hyvissä ajoin ennen suihkuun menemistä ja antanut vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Näin hiukset pysyy entistä pidempään parempi kuntoisina hoidon jälkeenkin.

Kaikkia postauksessa mainittuja tuotteita voit ostaa Kauneushoitola Illusiasta.

  Pyysin vielä kampaajaani Annia kertomaan lyhyesti saamistani tuotteista.

Silver Reflex hoitoaine on tarkoitettu vaaleiden, kylmien vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyn ylläpitämiseen ja sävyn korostamiseen. Se sisältää violetteja pigmenttejä jotka taittaa keltaisia pigmenttejä ja neutralisoi keltaisuutta hiuksista. Kyseinen hoitoaine sisältää paljon hoitavia proteiineja sekä B5-provitamiinia joka kosteuttaa hiusta tehokkaasti.

Absolute Volume shampoo on tarkoitettu luomaan illuusiota paksummista hiuksista, vaikkei shampoo fyysisesti paksunnakkaan hiusta. Tuote sopii sinulle etenkin jos hiuksesi ovat hennot ja "laiskat". Shampoo sisältää erilaisia proteiineja kuten esim vehnäproteniia joka luo hiuksen päälle kerroksen saaden sen näyttämään paksummalta ja tuntumaan runsaammalta. Tuote sisältää B5-provitamiinia joka myös kosteuttaa hiusta tehokkaasti. Näiden lisäksi shampoo vähentää sähköisyyttä.

Thermal Protector suihke on uudesta Care sarjasta eniten muotoilusuihketta ja hoitoainetta vastaava tuote. Sitä voidaan käyttää lämpösuojana tai ihan vain hoitosuihkeena, sillä se on tehokosteuttava ja selvittää tehokkaasti hiuksia. Thermal Protector toimii tosiaan myös lämpösuojana esim föönin ja suoristusraudan alla. Se ei kuitenkaan sisällä muotoilevia ainesosia eli yksinään sillä ei saa tehtyä pysyviä kiharoita. Kiharat kannattaakin muotoilun jälkeen kiinnittää vaikkapa lakalla.

Kiitos vielä Anni ja Illusia mahtavista tuotteista! <3