Kevättä kodissa

Kevään tullessa innostuin todella pastellisävyistä sisustuksessa. Ensi askeleena ostin uusia sisustustyynyjä ja niihin vaaleanpunaiset päälliset. Kaipaisin vielä saman sävyistä vilttiä ja ennen kaikkea hyllyjä seinille minne saisin kukkasia! Nämäkään tulppaanit eivät voi olla yötä myöten pöydällä koska kun silmä välttää niin johan meidän kissat on niitä nakertamassa. Tyhjät seinät huutavat kaverikseen myös tauluja joiden hankkimista olen miettinyt jotakuinkin siitä asti kun tänne muutettiin :D

Kesäksi ajattelin myös hankkia hieman kevyemmät ja vaaleammat verhot. Ostin jo itseasiassa yhden verhon testiin mutta koska nappasin sen matkaan aika extempore niin mitään mittojahan ei ollut mukana. Verho olikin ylipitkä joten jouduin ikäväkseni palauttamaan sen ja uusien verhojen metsästys jatkuu edelleen. 

Jos ihan totta puhutaan niin uusien verhojen, hyllyjen ja taulujen lisäksi haluaisin kesäksi jonkun super ison erilaisen maton (karvamaton kun voisi vaihtaa aina syksyllä takaisin), lipaston ikkunan alle ja uuden kattolampunkin :D Niillä nyt kun ei kuitenkaan ole mikään kiire eikä ne ole missään nimessä välttämättömiä hankintoja niin katsotaan millaisella aikavälillä niitä tulee hankittua :) Jos nyt saan ne verhot ja jonkun hyllyn edes hankittua niin olisi jo aika jees!

Kuvista tuli näköjään taas hirveää pikselimössöä koska oli pilvinen päivä ja kellokin jo sen verran että valoa muutenkin alkoi olla jo vähemmän. Jos saan tässä kevään aikana tehtyä lisää sisustushankintoja niin pitää ottaa sitten paremmat kuvat :)