Lemppari inkivääri-sitruuna tee

Täällä taas sairastellaan. Pari viikkoa sitten kärsin oudoista vatsakivuista joiden syytä ei ikinä saatu selville. Onneksi ne menivät kuitenkin ohitse noin viikossa. Samaan aikaan mieheni oli flunssan kourissa ja olin iloinen että ainakin siltä säästyin. Noh, tässä sitä ollaan nenä tukkeessa ja ääni maassa. Nenä kipeänä kaikesta niistämisestä ja huonosti nukutuja öitä takana kurkkukivun, nuhan ja yskän takia. Olisihan se ollutkin jo varsinainen ihme etten sairastu.

Jos kuitenkin jotain hyvää on pakko keksiä niin koko kevät on täynnä mitä mielettömämpiä suunnitelmia eikä mikään niistä sattunut tälle viikolle. Olisi ollut vielä inhottavampaa flunssailla kotona miettien että missaan jonkun ennalta maksetun tai pitkään suunnitellun jutun. 

Olen pötkötellyt ja katellut leffoja. Lukenut. Juonut käsittämättömät määrät teetä ja aloittanut bullet journalin (tästä lisää myöhemmin). Teestä muuten pakko mainita uusi lemppari! Ostin meille nimittäin jotain uutta inkivääri-sitruuna teetä silloin kun mieheni kamppaili kuumeen kourissa. Nappasin ensimmäisen kouraan osuvan inkivääri teen kaupasta ja oli muuten onnistunut ostos! On nimittäin parasta inkivääri teetä mitä olen maistanut (jos ei lasketa itsetehtyä inkivääriteetä mukaan). 

Jos normaalissa pussiteessä maistaa vain maun niin tässä teessä sen myös tuntee! Kunnolla liotettuna nimittäin voi suorastaan tuntea inkiväärin ihanan poltteen suussa tätä juodessa. Empä siis ole tällä kerralla jaksanut edes pilkkoa inkivääriä kuumaan veteen tai tehdä mehustimessa, tämä pussitee on täydellinen korvike oikealle omatekemälle inkivääriteelle. 

Jos osuu siis joskus silmään kaupan teehyllyllä niin suosittelen testaamaan! Tälläkin hetkellä edessäni on hillitön kupillinen kyseistä teetä :)