Loman alku

Lomaviikkoni on sujunut kivasti. Aloitettiin loma viettämällä viikonloppu Kouvolassa sukuloimalla ja olin yötä mummilla ja papalla. Vietettiin ilta syöden herkkuja sekä juoden viiniä ja kuohuvaa. Ihastelin heidän nuorempana tekemää reissupäiväkirjaa joka oli juuri sellainen millaisen tekemisestä olen itse aina haaveillut! Täynnä tarinoita matkoilta, lentolippuja, karttoja ja matkalippuja. Ihan mahtava!!

Itselläni reissupäiväkirjan täyttö kun on aina alkanut kovinkin innokkaasti lähtöpäivänä mutta hiipunut reissun edetessä ja näin ollen se onkin täynnä aina yksityiskohtaista selostusta pelkästään matkan alkupäivistä :D Olen säästänyt kaikenmaailman lippuja ja lappuja reissuilta koska mielessäni on siintänyt juuri tällainen reissupäiväkirja mutta eipä ne ole ikinä päiväkirjaan asti päässeet. Pitäisi itsekin tehdä matkalla pelkät muistiinpanot ja täyttää tarkemmin vasta reissun jälkeen.

Viikonlopun jälkeen olen lähinnä treenannut, siivoillut, pessyt pyykkiä ja nauttinut siitä että voin vaan olla. Nyt elelläänkin suunnilleen lomaviikon puolta väliä. Edellä mainittujen aktiviteettien jatkamisen lisäksi suunnitelmissa on ystävien näkemistä, lounasta uudessa ravintolassa ja joogabrunssi.

Tämä aamu alkoi klo 5:50 herätyksellä ja 7:00 jalkatreenillä ystäväni kanssa. Nyt vähän veikkaan ettei loppulomasta tarvitse paljon kävellä, oli nimittäin sen verran rankka setti! :D Tänään käydään varmaankin mieheni kanssa tsekkaamassa uusi Lappeenrantaan avautunut XXL myymälä ja jospa saisin tehtyä yhden pienen neulomisprojektin minkä aloitin eilen :)

Sellaista tänne! Nyt haen vielä toisen kupposen kahvia ja alan meikkailemaan! 

Mukavaa viikon jatkoa <3