Loman loppusuora

Loma vetelee viimeisiään ja juhannus häämöttää edessä. Loma on ollut ihan mahtava ja ollaan ehditty tekemään vaikka ja mitä! Viimeisimpänä eilinen rakennusurakka kun saimme mieheni siskon ja hänen miehensä auttamaan uuden terassin rakentamisessa. Huhkimme aamusta iltaan ja nyt pihaamme koristaa uusi upea ja hemmetin iso terassi! 8) 

Terassin rakentamisen lisäksi on tullut mm sukuloitua ja ostettu mummille ja papalle ensimmäinen tabletti! Kivaa kun voi vihdoinkin whatsappailla heillekin.

Meidän tanssiporukalla oli ihana yksityinen joogatunti Studio Mandulassa missä sai taas heräteltyä kroppaa vähän eri tavalla. Pitkät venytykset tekivät niin hyvää ja loppurentoutumisen aikana olisin voinut vaikka nukahtaa. 

Vähän tanssia ja vähän enemmän salitreeniä. Edellisen jalkapäivän jäljiltä on muuten jalat vieläkin ihan muusina ja eilinen terassin rakennus olikin vähän haastavampi kun olin puoliksi rampa :D

Sain ihanan kasvo-LPG hoidon TreeniXillä josta kirjotan myöhemmin lisää. 

Alkuloman kampaamoreissun jäljiltä tukka on edelleen ihan super ihana! Loooove it <3

Ystävän viikonloppu vierailu joka sisälsi ihania mieheni väsäämiä cocktaileja, kuohuvaa, naurua, auringonottoa ja myöhään yöhön terasseilla istuskelua.

Etupihan terassin rakennuksen lisäksi takaterassillekin on tehty pientä pintaremonttia. Lattia ja pari hyllyä maalattu ja lavoista tehdyt uudet penkit. Vielä kun penkeille saadaan pehmusteet ja tyynyt niin avot!

Mieheni siskon ja hänen miehensä luona kyläilyä, rantasaunalla löylyttelyä ja melomista järvellä.

Nyt suunnataankin juhannusostoksille ja huomenna lähdetään mökille viettämään juhannusta. Sitten ei muutakun takaisin arkeen!

Ihanaa juhannusta <3