LPG-hoito TreeniXillä - video ja alennuskoodi!

Kävin viimeksi LPG hoidossa 2015 lokakuussa. Edellisestä hoidosta onkin siis vierähtänyt jo tovi, joten varasin torstain vapaapäivälle pitkästä aikaa taas ajan. Kirjoittelin edellisestä LPG hoidosta täällä (klik!). Sieltä löydät tarkempia tietoja siitä mistä LPG hoidossa on kyse ja mihin se auttaa.

HUOM! Tämän postauksen lopussa alennuskoodi LPG-hoitoon!

LPG-hoitoja tarjoaa Lappeenrannassa Prisman rakennuksen yhteydessä oleva TreeniX. TreeniXiltä löydät LPG-hoitojen lisäksi kuntosalin, ryhmäliikuntaa sekä fysioterapia palveluita:

  • Fysioterapia: hieronta, manuaalinen terapia, liike-ja liikuntahoidot.
  • OMT- fysioterapia
  • Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus mm. virtsankarkailun hoito
  • Akupunktio
  • LPG Imurullaushoito rasitusoireisiin ja urheiluvammoihin.
  • Selkäkuntoutus
  • Olkapään kuntoutus ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen
  • Kehon hyvinvointimittaus 
  • Yksilövalmennusta (fysioterapeutin ohjaamana) 

Torstaina tosiaan pääsin LPG-hoitoon ja kuvattiin Sannin kanssa teille pieni video missä Sanni kertoo tarkemmin LPG-hoidosta ja sen hyödyistä. Itse jo kerran käyneenä tiesin mitä odottaa. Ensin päälle puetaan tiukka sukkahousuja muistuttava puku jonka jälkeen asetutaan mukavasti köllöttelemään hoitopöydälle. Sanni käsitteli koko kropan jaloista käsiin asti. Puolessa välissä käännytään ympäri jotta saadaan myös etuosan lihakset käytyä läpi. Paikoittain hoito hieman kutitteli (mun kyljet on tosi herkät :D) ja paikoittain nipisteli paikoista joissa oli enemmän lihaskireyttä. Pääasiassa hoito on kuitenkin erittäin rentouttava ja miellyttävä. 

Sinun ei tarvitse olla mikään salihirmu tai hc liikkuja jotta LPG:stä olisi sinulle hyötyä. LPG on täydellinen hemmottuhetki arjen keskelle ja tekee hyvää niin liikkuville kuin vähemmän liikkuvillekin ihmisille. 

HUOM! Kannattaa vaihtaa videon laatu paremmaksi kun nuo videot tuppaavat alkaa pyörimään automaattisesti heikolla laadulla.

Ja nyt siihen parhaaseen juttuun; pääsen antamaan teille mielettömän alennuksen LPG hoitoon! Jos olet siis miettinyt LPG hoidon testaamista niin nyt on täydellinen hetki sille. Varaa siis aika itsellesi tai lahjaksi läheiselle. 

Mainitsemalla varauksen yhteydessä koodin LOVEMYLIFE saat sen hintaan 49e (norm 60e). Alennus on voimassa 3.4.2017 asti. Tee siis varaus soittamalla TreeniXille numeroon 0400 304 211 viimeistään 3.4 hyödyntääksesi tarjouksen.