LPG kasvohoito

Pääsin jokunen aika sitten testailemaan TreeniXille kasvojen LPG-hoitoa! Kasvoille tehtävässä LPG:ssä vaikutettiin kolmeen eri osa-alueeseen; turvotukseen, kohotukseen ja juonteisiin. LPG:ssä ihoon ei tuoda mitään ylimääräistä vaan ihon omaa kollageenin tuotantoa tehostetaan ja näin ollen ihosta tulee kimmoisampi, turvotus vähenee ja juonteet tasoittuvat. LPG Lift Massagella päästään paljon syvemmälle kuin muilla hoitomuodoilla ja sen idea on aktivoida ihoa ikäänkuin "korjaamaan" itse itseään.

Sanni käsitteli koko kasvojen, kaulan sekä dekolteen aluetta. Hoito oli miellyttävä eikä nippaillut laisinkaan (mitä vähän jännitin etukäteen ajatellen kasvojen herkkää ihoa ja tuota isoa LPG masiinaa)! Siinä sitä sitten pötkötettiin rentoutuen samalla kun Sanni eteni kasvojen alueella laitteella. Suunpieluksia käsitellessä meinasi naurattaa kun laite nosti suupieliä ylöspäin ja suupielet kääntyivät väistämättä hymyyn :D Hoito tuntui siltä kuin laitteessa olisi kevyt imu koko ajan päällä. Pyysinkin Sannia nappaamaan videota kännykällä että näen miltä se näyttää mutta mitään imua ei ollut vaan laite näytti ikäänkuin puristavan kevyesti ihoa.

Hoidon jälkeen iho tuntui pehmeältä ja ihmettelin peilin edessä mihin otsassa olleet juonteet olivat hävinneet :D Parhaat ja pysyvimmät tulokset saat käymällä pari kertaa viikossa kuukauden ajan. Kuitenkin jo kertahoidolla saat näkyviä tuloksia ja mikäpä sen mukavampaa kuin rentoutua ihanissa hoidoissa unohtaen arjen stressi hetkeksi.

Kesällä pöhötystä saattaa helposti tulla kun terasseilla tulee istuttua ja grilliruokaa syötyä. Varaa siis oma kasvoja hehkeyttävä hemmotteluhetkesi TreeniXille heti tai osta lahjaksi läheiselle. Hemmottelevalla kasvohoidolla ei nimittäin lahjan suhteen voi koskaan mennä vikaan ;) 

Muualle kehoon tehtävästä LPG-hoidossa kävin maaliskuussa ja siitä voit lukea sekä katsoa videon täältä :) 

TreeniXin yhteystiedot löydät täältä!