Merenneito halloweenasu

Kuten vanha sananlasku kuuluu; parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tässä tulee siis tämän vuoden halloween asu pienellä viiveellä. Juhlimme halloweenia jo muutama viikko sitten. Päätin toteuttaa tänä vuonna merenneito asun pienellä kauhutwistillä.

Kävin ostamassa Eurokankaasta kangasta mistä loihdimme työkaverini avulla upean alaosan. No okei, rehellisyyden nimissä taisin itse lipittää enemmänkin vieressä viiniä ja sovittaa hametta välillä :D Yläosan tein vanhoista rintaliiveistä joihin liimasin Biltemasta ostettuja koristesimpukoita ja Prismasta ostettuja koristetimantteja. Tein myös uuden pyörähdyksen Eurokankaaseen mistä löysin vähän kalanverkkoa muistuttavia kankaita viimeistelemään yläosan.

Meikin sain tehtyä pitkälti Isadoran luomiväripalettia hyödyntäen mistä löytyi sinistä ja vihreä väriä. Verkkosukkahousujen avulla sain luotua suomuista kuviota ja ripsiliiman avulla kiinnitin kasvoihin samoja timantteja joita on yläosassa. Koukku olikin kinkkisempi projekti. Mistään ei löytynyt sopivan simppeliä, isoa ja kevyttä koukkua. Koitimme edellisenä iltana askarrella paperimassasta koukkua mutta mm mieheni askartelujen lopputuloksena saimme kaksi paperimassasta tehtyä kurpitsaa. :D Lopulta mieheni keksi tehdä koukun rautalangasta ja kuumaliimasta jonka värjäsin mustalla ja hopeisella kynsilakalla. Viime vuodelta ylijääneellä lateksilla taiteilin koukun kasvoihin ja lisäsin punaista kasvomaalia ja tekoverta.

Kuvat: Ville Tulkki