Näkemiin kesä

Näin elokuun loppupuolella syyskuun kolkutellessa ovella voi ehkä vihdoin alkaa myöntämään että kesä alkaa olla olemaan takana päin. Köllöttelen sohvalla läppärin kanssa kissamme kehrätessä sylissä ja villasukkien sekä viltin lämmittäessä jalkoja. Eilen illalla lämmitetystä takasta huokuu vielä vähän lämpöä ja kuuma inkivääritee muki höyryää pöydällä. 

Vaikkei tänä kesänä päästy nauttimaan kovin pitkistä hellepätkistä niin lämpimiä ja ikimuistoisia päiviä kertyi plakkariin silti vaikka millä mitalla. Meinasin kirjoittaa että syksyn tullessa kenties jatkuva kiire ja ohjelmakin vähenevät kunnes vilkaisin kalenteria ja about kaikki lokakuun viikonloput näyttää jo täyteen buukatuille.. :D No mutta silti eräänlainen rauhoittuminen esimerkiksi iltaisin kynttilöiden ja kirjan kera kuuluu enemmän syksyyn kuin kesään. 

Parhaat otokset kesältä on otettu kännykällä eikä sieltä juurikaan blogiin asti kelpaavaa materiaalia löydy. Ne parhaimmat ja ikimuistoisimmat hetket ovat sen sijaan jääneet kameroiden ulkopuolelle. Loppujen lopuksi järkkärillä tuli kuvattua kesän aikana todella vähän mutta kyllä kesältä jotain matskua on julkaisuun asti päässyt. 

Hyvästi kesä ja tervetuloa syyskuu!