Pitsimekkoja ja vesihiihtoa

Kivointa kesässä on kun voi laittaa pitsimekon päälle kun lähtee kaupungille. Huonointa kesässä on se että niitä kelejä sattuu loppujen lopuksi aika harvakseltaan. Tai jos niitä on niin tuleekin vaan röhnötettyä kotona. 

Tänä kesänä hame tai mekko on eksynyt päälle vain pari kertaa ja sääennusteita katsellessa ei taida huomista lukuunottamatta mekkokelejä paljon tulossakaan. Tämänkin pitsimekon kanssa kekkuloimisesta on jo muutama viikko kun olin vielä lomalla ja innostuttiin nappailemaan kuvia ennen ulos lähtöä.

Tänä viikonloppuna onneksi oli kuitenkin ihana ilma kun olin viettämässä viikonloppua ystävän mökillä. Tuli jopa heitettyä talviturkki kun hypittiin saunan jälkeen laiturilta veteen! Vastapainoksi viileälle järvivedelle toimi lämmin palju missä lilluttiin sangriaa siemaillen. Ei yhtään hassumpi lauantai <3

Sunnuntaina pääsin vielä testailemaan kyseisellä mökillä vesisuksia joiden kanssa viiletin pitkin järveä suhteellisen paskanjäykkänä puristaen kaksin käsin vetoköyden kapulaa :D Vähän yli vuosi sitten kokeilin vesihiihtoa pari kertaa Mauritiuksella ihan suhteellisen onnistuneesti mutta vähän jännitti miten se sujuisi tällä kertaa. Noh alussa piti vähän hakea että mitenkäs niitä suksia ajettiinkaan. Muutaman kerran nimittäin aurasin vedenpintaa naama edellä kun en tajunnut heti irroittaa kapulasta :D Sen jälkeen kun pääsin kunnolla vauhtiin niin en uskaltanut enää riskeerata ja yrittää esimerkiksi irroittaa toista kättä vaan keskityin vakaasti vaan pystyssä pysymiseen.. Ensimmäisten kaatumisten jälkeen oli nimittäin jo putsattu nenäonteloita järvivedellä ihan tarpeeksi. Mutta vitsi miten siistiä oli!

Unta ei liiaksi viikonlopulta kertynyt mutta eiköhän tämä tästä taas tasaannu. Ihanaa viikon alkua! <3