Positiivisia ajatuksia

Ajattelin tulla heittämään pikamoikat! Tällä hetkellä olo on kaikkea muuta kuin hehkeä. Päällä ei ole kesämekkoa ja tukka ei ole kiharrettu. Makaan sohvan pohjalla reikäisissä kollareissa nenä punaisena niistämisestä. Olo on niin flunssainen kuin olla ja voi. Tässä sohvan pohjalla onkin tullut kulutettua aikaa jo useampi päivä. Josko tämä vaikka kohta helpottaisi, nimittäin viikonloppuna alkaa kesäloma ja mielelläni viettäisin sen muuten kuin yskien ja niistäen.. 

No mutta, vallitsevalle taudille en juuri enempää voi kuin levätä ja yrittää helpottaa oloa teetä lipittämällä ja vitamiineilla. Näin ollen yritän etsiä jotain positiivista tilanteesta. Tapanani on yleensä aika kovaan ääneen toitottaa vallitsevaa olotilaani. Jos olen innoissani ja hyvällä tuulella, ei kanssaihmisiltä se jää huomaamatta. Mutta vaikka olenkin positiivinen ihminen ja pääsääntöisesti hymyilevä ja nauravainen, niin siltikin jos fiilis ei ole se ylin en ikävä kyllä sitäkään hirveästi piilottele. Kun olen flunssassa niin läheiset kyllä tietävät mihin koskee ja miten huono olo mulla nyt sitten on.

Siksi päätin oikein miettimällä miettiä nyt hyviä juttuja näiltä saikkupäiviltä. Koska en tässä olossa yksinkertaisesti pysty juuri mitään tekemään (mm. yritin istua ryhdikkäästi työpöydän äärellä mutta en vain jaksanut. Siirryin siis takaisin makaamaan sohvalle ja otin läppärin syliin :D), olen tuntitolkulla pötkötellyt ja lukenut. Viime kesänä aloitettu Taru Sormusten Herrasta -kirja on edennyt hyvää vauhtia. Normaalisti on vaikea löytää arjesta aikaa tai malttia usean tunnin lukuhetkille. 

Löysin taas pitkästä aikaa klassisen musiikin joka soi tälläkin hetkellä taustalla. Viime talvena kuuntelin sitä enemmänkin mutta sen jälkeen se on taas jäänyt. Meillä kun on aina kotona radio päällä kun ollaan molemmat kotona. Nyt päivät yksin ollessani eksyin Spotifyn valmiisiin soittolistoihin ja genreihin. Jotenkin ihanan rauhoittavaa kuunnella klassista vaihteeksi. Ei sanoja joita yrittäisi kuunnella eikä taustalla hakkaavia rumpuja tai bassoa. Etenkin kun pää tuntuu olevan täynnä räkää niin leppoisa pianomusiikki on juuri sopivaa <3

Kahvi maistuu jostain syystä yleensä kipeänä ihan extra hyvälle?! Vaikka makuaisti tuntuu ajoittain häviävän kokonaan, se vähä mitä maistan niin kahvi on jotenkin ihan best! Tälläkin hetkellä kädessä päivän kuudes kupillinen....

Aijoo ja eilispäivän piristys oli ikivanhat videot joita löysin vanhalta kovalevyltä jotai aloin tylsyyksissäni tutkimaan. Empä olisi niitäkään löytänyt ellen olisi sairaslomalla! 

Näillä positiivisilla ajatuksilla kohti loppuviikkoa! Lepoa, lepoa, lepoa. Viikonloppuun mennessä olen taas iskukunnossa, se on varmaa!! 

P.S. Huomenna tulee resepti ihaniin avokado-katkarapu toasteihin! 8) Stay tuned!