Raikas vihersmoothie

Vihersmoothiet ovat jääneet pitkäksi aikaa pois kun teemme päivittäisen smoothiemme aina samalla hyväksi havaitulla reseptillä. Kuitenkin noin viikko sitten olin ystävälläni yökylässä ja ennenkuin suuntasimme ulos brunssille hän surautteli meille lasilliset vihersmoothieta - ja ai että oli muuten hyvää! Oli pakko naputella kännykän muistioon ainekset välittömästi.

Menneellä viikolla oltiin lähdetty mieheni kanssa kaupungille heti aamupuuron jälkeen ja nälän iskiessä harkitsimme jäävämme kaupunkiin syömään. Päädyimme kuitenkin kaupan kautta kotiin väsäilemään second breakfastia (vai miksikä tätä nyt sitten haluaa kutsua :D). 

Lämpimien voileipien kaveriksi päätin testata vihersmoothieta ja kyllä se vaan toimii! Mehulingossa saatiin vielä nopeasti oman pihan ompuista lasilliset omenamehua. Mutta se vihersmoothie! Sitä tulikin tehtyä lopulta viikon aikana pari kertaa ja piti mennä ostamaan aineksia jo lisääkin. Meikältä ainakin iso suositus tälle simppelille mutta sitäkin terveellisemmälle ja herkulliselle smoothielle.

Huom! Ainekset kirjattu alempaa löytyvään kuvaan.

Smoothieiden hienous on että sekaan voit heittää muutenkin mitä kaapista löytyy. Itse lisäilin esimerkiksi eräänä päivänä muutaman pihalta haetun omenan. P.S. Kookosjuomalla meinaan sitä Alpron kookospähkinäjuomaa.