Starboxin syntymäpäivät

Starbox blogiyhteisömme täytti eilen yhden vuoden. Itsehän olen ollut mukana vasta suunnilleen joulukuun puolesta välistä alkaen mutta tuntuu kuin olisin ollut Starboxissa paljon pidempään.

Muistan miten jännitti kun blogipostaukseni siirrettiin Starboxiin ja piti opetella paljon uutta. Ja muistan kun kohtasin ensimmäiset tekniset ongelmat ja tajusin ettei tätä asiaa tarvitsekkaan yrittää yksinään selvittää vaan voin laittaa asiasta sähköpostia tai kysyä meidän ryhmässä facebookissa. Ihan mahtavaa!

Muistan itseasiassa myös kun ystäväni noin vuosi sitten kertoi minulle törmänneensä Starboxiin ja vinkkasi minulle että kannattaisi varmaan hakea Starbox bloggaajaksi. Olinhan monta vuotta kirjoittanut itsenäisesti bloggerissa. Mietin silloin kuitenkin etten halunnut blogista itselleni yhtään stressiä joten en ikinä perehtynyt koko Starboxiin sen enempää. Jostain syystä ajattelin että blogiyhteisöön siirtyminen aiheuttaisi blogista minulle taakan :D Haha, mistä lie moinen ajatus oli päähäni edes tullut. Näin vajaan puolen vuoden "Starbox uran" jälkeen voin sanoa että oli kyllä paras päätös siirtyä tänne. Olen ylpeä saadessani kertoa olevani Starbox bloggaaja.

Ensi kuussa pääsen tapaamaan ensimmäistä kertaa blogikollegoja meille järjestetyssä tapahtumassa Kotkassa. Vaikka en ketään sieltä ennestään tunnekkaan niin uskon että meille tulee mahtava päivä ja tutustun moniin uusiin mahtaviin tyyppeihin! :)

Hyvää syntymäpäivää Starbox! Synttäreiden kunniaksi vaihdoin vihdoin ja viimein uuden bannerinkin! :D