Sunday

Moikkelis ja kivaa sunnuntaita! Täällä sunnuntai on lähtenyt käyntiin yli 10h yöunien jälkeen salitreenillä ja köllöttelyllä. Edellisen yön unet jäi aika vähäisiksi kun vietettiin korttipeli-iltaa ystäväpariskunnan kanssa joten viime yönä piti koisata vähän pidemmän kaavan mukaan. Aamulla väsytti kyllä silti ihan pirusti, liekö sitten tuli vähän liikaa unta yhdelle yölle. Treenin jälkee fiilis kuitenkin oli ihan huippu ja väsymyskin tiessään. 

Tämän sunnuntain ohjelmassa on aamugymin ja illan tanssitreenien lisäksi pakarat puuduksiin asti koneella istumista. Blogini muuttaa seuraavien parin kuukauden sisään uuteen osoitteeseen joten tänään olisi tarkoitus saada tekstien siirto edes aluilleen. Apua mikä homma!

Kuvat ei taas liity mitenkään mihinkään. Napattiin nämä uudenvuoden aattona ennen lähtöä kavereiden luokse. Kiharat on kuvissa vielä ihan kuosissa mutta suoristuivat aika nopeasti ulkona. Kiharsin tukan illan aika KOLMESTI ja tuloksena oli silti loppuyöstä lähes suora, päätä myöten valuva ja hiuslakkaa täynnä oleva linnunpelätin. Jee. 

Oon muuten ihan intsinä että saan kuvissa näkyvät sukat kohta myös mustana! 8) Anopin joululahja oli vapaavalintainen neulos. Mitä sitä sitten toivoisi? Harkitsin kauan muhevaa huivia ja lapasiakaan ei ole hirveän monia kivoja. Pitkien pohdintojen jälkeen tajusin että vastaus on ilmiselvä. Sain nämä ihanat ylipolvensukat anopilta muutama vuosi sitten ja nämä on olleet jalassa varmaan joka kerta kun olen laittanut talvisaikaan mekon :D Vaikka tämä väri on helppo yhdistää eri asuihin ja tykkään näistä mahdottomasti niin monesti kuitenkin mustat sukat olisi istuneet asuun vielä kivemmin (kuten esim tähän kuvissa näkyvään). Vaihtelu virkistää muutenkin koska kuten sanottu, nämä sukat on olleet jalassa USEASTI. Näin ollen pyysin samaiset sukat mustana. Tänään sainkin viestiä että sukat on valmiit ja anoppi laittelee ne tulemaan postilla. Jipii!

No mutta, olisiko se aika lopettaa turhanpäiväinen lätinä ja aloittaa oikeasti tekstien siirto. Selkeästi yritän viivyttää toimeen tarttumista koska urakkaa on aika lailla. Nyt on kuitenkin tartuttava tuumasta toimeen joten mukavaa sunnuntaita!