Sunnuntain kuulumiset

Keväistä sunnuntaita!

Tosin nyt on aurinkoiset kevät kelit kaukana. Eilisaamuisen auringon paisteen jälkeen alkoi hillitön räntäsade joka vaihtui aina hetkeksi vesisateeksi ja yltyi taas rännäksi. Yhdessä vaiheessa tuntui tulevan kämmenen kokoisia lumihiutaleita vaakatasossa kohti naamaa  :D Tänäänkään ei liiemmin ole auringon paisteesta päästy nauttimaan. Fiilis on kuitenkin ollut tänään ihan huikea mielettömän joogabrunssin ansiosta, mutta siitä lisää myöhemmin.

Loma alkaa tosiaan olemaan taputeltu. Tuli kyllä sopivassa määrin relattua makoillen sohvalla, käytyä treenaamassa salilla ja tanssiharkoissa, siivottua ja pestyä pyykkiä, nähtyä kavereita ja sukulaisia sekä herkuteltua. Tänä viikonloppuna pyörähdettiin Sannin kanssa vielä Nice Power messuilla ja tosiaan tänään aamu alkoi 1,5h:n joogalla minkä jälkeen herkuteltiin Silmussa. Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistunut lomaviikko!

Aiemmin tällä viikolla kuitenkin aurinko on porotellut ja laitoinkin yhtenä päivänä kevään kunniaksi kukkatopin päälle! Kävin nimittäin pyörähtämässä kirppareilla ja tein muutaman kivan löydön joista yksi on ruutupaidan alta pilkistävä kukkakuvioinen toppi.

Nyt siirrän joogabrunssi kuvat koneelle ja alan käymään niitä läpi! :) Ruokakin jo ihanasti tuoksuu joten kohta syödään ja parin tunnin päästä suuntaankin jo tanssitreeneihin. Mahtava päivä täynnä kivaa puuhaa kruunaa tämän lomaviikon. Kivaa sunnuntaita! <3

P.S. Muistathan hyödyntää LPG:n alekoodia TreeniXille! Saat siis LPG hoidon hintaan 49e (norm 60e) vielä huomisen 3.4 mainitsemalla varauksen yhteydessä LOVEMYLIFE koodin. Lisää LPG-hoidosta voit lukea ja katsoa videon täältä!