Täydellinen vapaapäivä

Ai että miten kiva ja aktiivinen vapaapäivä takana! 

Aamiaisen ja kahvin jälkeen kävin salilla tekemässä rintatreenin. Olen koittanut ottaa tavaksi jäädä vielä venyttelemään ja foamrollailemaan salille mikäli treenin jälkeen ei ole kiire mihinkään. Niimpä sain näin vapaapäivänä rullailtua ja venyteltyäkin mistä olen super tyytyväinen! Tätä tapaa täytyy pitää yllä. :)

Salin jälkeisen smoothien jälkeen kävin kaupassa ja tein herkulliset viherlautaset juuri sopivasti siiheksi kun mieheni tuli töistä. Sain päivällä myös selviteltyä työporukan ensi kuun reissusuunnitelmia ja meidän äidin yllätys syntymäpäivään liittyviä viimeisiä viilailuja. Jee mahtavia juttuja tulossa ;) Bullet journalin muutama taulukkokin tuli vihdoin tehtyä valmiiksi mitkä on seisseet bujon sivuilla pelkästään lyikkärillä hahmoteltuina viikko tolkulla.

Iltapäivällä siirryinkin pihalle. Vaihdoin ulkona kaikki meidän talon kasvit uusiin multiin. Toivottavasti saadaan niihin nyt vähän uutta elinvoimaa uuden mullan avulla! Aloitin myös pihan haravointiurakan mikä tuntuu aika lopputomattomalta mutta noh, onpahan ainakin aloitettu! Kun into haravointiin loppui niin siivosin vielä koko etuterassin. Pihalla vierähtikin peräti kolme tuntia kaikkinensa.

Uusi kukkakimppu piristää olohuoneessa ja takkatuli lämmittää kivasti. Iltatee on juotu ja kohta voitaisiinkin siirtyä nukkumaan vastapestyihin lakanoihin! 

Mahtavaa loppuviikkoa! :)