Tervetuloa blogiini!

Nyt kun blogiportaali vaihtui ja matkaan saattaa tarttua joitain uusia lukijoita niin pieni esittäytyminen lienee paikallaan. :) Olen kirjoitellut jonkunlaista nettipäiväkirjaa jo jostain 15-vuotiaasta alkaen. Ensin se oli vain muutamille ystäville näkyvissä olevaa Livejournaliin naputtelua. Vuosien saatossa huomasin kiinnostuvani blogimaailmasta ja seurasin monia blogeja innolla. 

Aloin panostamaan kuviin ja tekstiin enemmän ja enemmän. Pyörittelin ajatusta omasta julkisesta blogista vuodesta 2009 vuoteen 2014 jolloin päätin tarttua härkää sarvista. Perustin Love My Life blogin bloggeriin jonne kirjoittelin aina tähän päivään asti.

Nyt sitten pääsin mukaan Starboxiin ja olenkin erittäin innoissani tästä muutoksesta. On ihan eri asia kirjoitella blogiportaalissa jossa on mukana muitakin bloggaajia joilta saa tarvittaessa vertaistukea ja apuja. :) Menee varmasti hetki että totun uuteen blogipohjaan täysin ja opin kunnolla käyttämään mutta hiljaa hyvä tulee.

Blogiini kirjoittelen vähän kaikesta mitä mieleen tulee joten blogini putoaa varmaankin parhaiten lifestyle kategoriaan. Saatan jakaa reseptejä, sisustusjuttuja tai höpötellä treenistä. Joskus keskiössä on lähinnä valokuvat kun tekstiä ei synny. Aihepiirit pyörivät siis aivan laidasta laitaan. Tykkään visuaalisesti kauniista blogeista joissa on kivoja kuvia ja pyrinkin panostamaan niihin. On mukavaa jakaa ideoita ja inspiraatiota ja toivonkin blogini olevan pieni hengähdyspaikka arjen pyörityksestä. Tervetuloa mukaan! :)