Uudet hiukset kauneushoitola Illusiassa

Invest in your hair, it is the crown you never take off.

Ai että olen iloinen että sain vihdoin ja viimein aikaseksi raahattua hirvittävän reuhkani kampaajan penkkiin! Eikä mihin tahansa penkkiin vaan ihanan Annin penkkiin Kauneushoitola Illusiaan! Illusia sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa Liikekeskus Centressä (Iso-Kristiinan edessä), osoitteessa Brahenkatu 4. Siellä muuten tarjotaan kampaamopalveluiden lisäksi vaikka mitä muutakin aina sokeroinnista kuumakivihierointoihin. ;) 

Käytiin ensin läpi vähän lähtötilannetta ja millaisen lopputuloksen haluaisin. Koska olen mennyt jo monta vuotta lämpimillä sävyillä päätin että pieni muutos olisi paikallaan! Vaaleaa väriä ja viileää sävyä tummalla tyvellä. Nykyään on tullut käytyä kampaajalla pari kertaa vuodessa joten kuontaloni oli aika jo aika karmivassa kunnossa. Kamala tyvikasvu, hirvittävät latvat ja kulahtanut ja kellastunut väri joten ei muutakun väriä päähän ja vähän pahimpien latvojen pois napsaisua.

Sain hiuksilleni värin lisäksi Bond Fusion hoidon. Hiusten sisällä kun on kolmea erilaista "siltaa"; happisiltoja, suolasiltoja ja rikkisiltoja. Happi- ja suolasillat hajoavat aina hiuksen kastuessa mutta ne yhdistyvät hiuksen taas kuivuessa. Rikkisillat puolestaan katkeavat kemiallisessa käsittelyssä kuten esimerkiksi värjäyksessä. Kun rikkisillat katkeavat hiuksista tulee huonokuntoiset ja ne saattavat esimerkiksi katkeilla. Bond Fusion korjaa näitä kaikkia kolmea siltaa ja pyrkii jäljittelemään niitä jälleenrakentaen hiuksia. Näin ollen hiuksia pystyy vaalentamaan heikentämättä hiusten kuntoa! Eikä muuten tarvinut hirveästi ottaa hiusten pituudestakaan loppujen lopuksi pois vaikka olin valmistautunut että huonojen latvojen takia lähtisi aika paljon pituutta.

Bond Fusion salonkihoito tehdään aina kemiallisen käsittelyn yhteydessä kuten esimerkiksi värjäyksessä. Kuitenkin salonkihoidon lisäksi lopputulosta kannattaa ylläpitää kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Sain itse kampaamosta mukaani mm. niinsanotun esihoitoaineen jota laitetaan hiuksiin ennen niiden pesua joka ylläpitää hoidon vaikutusta. Kirjoitan tuotteista kuitenkin vielä ihan oman postauksensa myöhemmin. :) Bond Fusion hoidosta voit lukea lisää täältä.

Ja AI ETTÄ voi ihminen iloita hiuksista! Viikon takaisen kampaamoreissun jälkeen olen varmasti vähintään kahdesti päivässä todennut miten ihana sävy on ja miten onnellinen olen mun tukasta! <3

Harmikseni kampaamopäivä oli super sateinen joten sinä päivänä kunnon ennen-jälkeen kuvat eivät ihan onnistuneet suunnittelemallani tavalla pihalla. Sisällä ei olisi saanut niin hämäränä päivänä mitään kuvia joten kekkuloin kameran edessä vesisateessa ja yritettiin napata kuvat äkkiä ennenkuin kastun ihan täysin. Kampaamossakin otettiin pari kuvaa mutta hieman haastavan valaistuksen takia hiusten täydellinen sävy ei pääse ihan niin oikeuksiinsa kuvissa kuin oikeassa elämässä. Onneksi hiusten väri kuitenkin on ja pysyy joten hiukset tulee näkymään myöhemmissä postauksissa vieläkin paremmin 8) Näistä kuvista saanee kuitenkin jonkunlaisen kuvan miltä hiukset näyttivät ennen ja jälkeen kampaamoreissun.

 Life is too short to have boring hair.

 Iso kiitos vielä Annille ja koko kauneushoitola Illusialle ihanasta palvelusta ja upeista hiuksista! <3 Jos muuten kiinnostaa nähdä muitakin ihania hiusten muodonmuutoksia niin kannattaa seurata Annia instagramissa nimimerkillä @hairbysofianni. Sieltä löytyy mitä upeimpia hiuksia ja mielettömiä hiusten muodonmuutoksia!

Life isn't perfect, but your hair can be.