Vihdoinkin aikaa

Päätin että tänään on se päivä kun avaan koneen pitkästä aikaa. Jotakuinkin viimeinen kuukausi on ollut sellaista lentoa että ei ole koneen avaamista ehtinyt juuri edes ajattelemaan. Päätin että nyt tämä kevään yllättäen alkanut blogitauko saa luvan päättyä!

No mutta täällä sitä nyt taas ollaan. Yrittäen tehdä pientä ryhtiliikettä ja paluuta niihin normaaleihin juttuihin kaiken juhlimisen ja matkustamisen jälkeen. Kuvia on kertynyt koneelle sellainen määrä että niiden läpikäyminen melkein hirvittää. Salilta olen ollut poissa ainakin kolmisen viikkoa joten huomisaamuinen treenikin vähän jännittää. :D Kotikin on vähän siinä kunnossa että ei olisi pahitteeksi tarttua kunnolla rättiin ja imuriin. En kuitenkaan jaksa ottaa näistä "tauoista" liikaa stressiä. Aina ei voi kaikkeen venyä koko aikaa ja tämä kevät on nyt ollut täyteen ammuttu kaikenlaista meininkiä. Ja ihan mahtavaa on muuten ollut! 

Paljon tanssia, reissuja, uusia tuttavuuksia ja juhlia, tosin myös ikäväkseni jo neljättä viikkoa kestävä flunssa. Tämän päivän päätin omistaa kuvien käsittelylle ja ehkä myös ihan vähän siivoamiselle. Taitaa olla ensimmäinen päivä varmaan kahteen viikkoon että ei ihan oikeasti ole MITÄÄN menoa minnekkään! :D Nyt käyn nappaamassa kahvikupposen ja isken kuvien kimppuun! Eiköhän tämä tästä lähde taas rullaamaan ;)

P.S. Pitäisköhän käydä kampaajalla pitkästä aikaa? :D Toi reuhka alkaa olla aika luokattoman ruma..

Kuvat: Milka Tarkiainen