Halloweenmeikit oman meikkipussin tuotteilla.

HALLOWEEN. Tuo vihattu ja rakastettu amerikkalaishömpötys.

Minulle kelpaa kaikki syyt ja tekosyyt juhliin, sillä hauskanpitoa ei voi olla liikaa, joten kyllä meillä jonkilaista Halloweenia joka vuosi vietetään. Selvästikin vuosi vuodelta enenevissä määrin -lasten toiveesta.

Kyllä minäkin töihin vähän Halloween -lookia meikkiin laitan. Hauskaahan se vain on!

Meillä Halloween näkyy lähinnä pukeutumisena koulun Halloweenin viettoon. Tänä vuonna pidämme myös lasten Halloween juhlat kotona. 

Meikki, arvatenkin, on useimmiten ollut meidän varsinainen "pukeutuminen". Olemme pärjänneet lookin luomisessa ihan oman meikkipussin sisällöllä. Rajaukset, huulipunat, luomivärit ja kulmakynät ovat kovassa käytössä.

Nukkelook oli in 2016.
Tarvikkeina meikin toteuttamisessa pääasiassa nestemäinen eyeliner, poskipuna ja huulipuna.
Helppoa ja hauskaa.
Tämä kuva on otettu juhlien jälkeen, ja meikki on yhä täydellisesti paikallaan.
Vuoden 2016 kauhulook syntyi valkoisella, geelimäisellä rajauskynällä, mustalla rajauskynällä ja tummanruskealla luomivärillä.

 

Valkoisella, geelimäisellä eyelinerilla hämähäkin verkko, mustalla eyelinerilla hämähäkki, huulipunalla huulet sekä "valuva veri" ja luomivärit luomiin.
Kalpeat kasvot toteutettiin sekoittamalla valkoista gel eyelineria kosteusvoiteeseen, kun muutakaan ei juuri käden ulottuvilla ollut. Hyvin toimi.
Pikkuneidin Halloween-tyyli 2015
Isomman neidin Halloween-tyyli 2015

Tänään sain omien lasten lisäksi pari luokkakaveria meikkipenkkiini, sillä koulun Halloween -disco järjestettiin jo nyt. Koulupäivän päätyttyä odotin meikkipusseineni kotona. Ei muuta kuin siveltimet heilumaan.

Tänä vuonna Oodi oli kiltti kissa, joka kuitenkin oli vähän puraissut hiirtä. Minä olisin halunnut tehdä jonkun erikoisen kissameikin, mutta ohjeet oli tiukat, eikä äidin omia sovelluksia sallittu.


Minä olen ajatellut, että kun vaan olen ilman meikiä, on Halloween-look valmis.(mieheni elää ikuista Halloweenia)

Tai jos vaan laitan Bio-celluloosa naamion kasvoilleni, niin näytän kyllä ihan tarpeeksi hurjalta. (hihihiii)
Ainut ongelma naamio-lookissa on se, että vaikutusaika on vain 30minuuttia, joten juhlat jää lyhyeksi kuin Tuhkimolla.

K-beauty naamion Halloween look kestää vain 30 minuutin mittaisen vaikutusajan verran.

Jos oikeasti haluatte nähdä aikuisten huikeita lookeja liittyen Halloweeniin, niin kurkatkaapas miten mielettömiä, ammattilaisen ottamia kuvia Jennillä on Love my Life blogissaan. Niihin tarvitaan vähän muutakin, kuin mustat trikoot ja tavallinen meikkipussi...

Iloista Halloweenin odotusta
Anni
(saako sitten heti Halloweenin jälkeen aloittaa jouluhömpötyksen?
Minkähän värinen joulukoti meille tänä vuonna tulisi...hmm...?)