Hei, me lennetään -VESITASOLLA!

Hullut suomalaiset!
Vuosien varrella on tullut esiin hauskoja eroja Mary Kay-työporukkamme kansalaisuuksien välillä.
Jos haluat säästää rahasi, älä lyöttäydy norjalaisten seuraan shoppailureissulle. Jos haluat kukkua yömyöhään, huolehdi, että seurasi on ruotsalaista. Mutta jos haluat kokea parhaat palat, älä päästä suomalaisia näkyvistäsi. 

Ai että mä keksin hyvän idean!

Etelä-Afrikassa laskimme vaijeriliukua 120km tuntinopeudella pää edeltä muiden vain pyöritellessä päitään. Washingtonissa vuokrasimme pyörät ja tutkiminen koko kaupungin. Miamissa innostuimme mieheni kanssa ottamaan tatuoinnit TV:stä tutussa Miami Inkissä. Intiassa kävelimme rapuja kuhisevalla (niitä oli tuhansittain), pilkkopimeällä rannalla muutaman kilometrin, koska olimme kuulleet, että sieltä löytyy paras ravintola. Ja löytyihän se. 
Jotain piti siis keksiä Italiassakin: Lento Comojärven yllä nelipaikkaisella vesitasolla! 

Lentokaveriksi yllytin norjalaisen ystäväni Lindan

Lento peruuntui ja uudelleen buukattiin monta kertaa epävakaisen sään takia. Kun sitten vihdoin olimme jo päässeet lähelle lentokonetta ja lähtöön oli 5 minuuttia, tuli pilottimme kysymään, tulemmeko herkästi sairaaksi bussissa tai veneessä. Minä en, mutta norjalainen kollegani Linda kyllä.

Melko mustia pilviä alkoi kerääntyä taivaalle.

Ukkosmyrsky oli nousemassa, ja luvassa olisi turbulenssia. Me vain katsoimme toisiamme ja totesimme, että no problem, mennään! Koulutuksessa oli juuri puhuttu, että FACE YOUR FEARS, joten taivaalle vaan.
Lensimme puoli tuntia, jonka aikana keli vaihteli pilvisestä rankkasateeseen ja aurinkoon.

Puolivälissä lentomatkaa saimme niskaamme kunnon vesisuihkun. Lentäjä sanoi, että jos "heavy rain" ei järven seuraavan mutkan takana lopu, joudumme turvallisuussyistä kääntymään takaisin. Mutkan takana meitä odotti kuitenkin aurinko.
Kaunis Bellagio

Kokemus oli ehdottomasti 180€ arvoinen (90€/hlö) ja vaikka lentäjämme näytti teinipojalta, hän oli lentänyt ammatikseen vuodesta 2009. Huh! (Oli pakko tarkistaa ennen kuin kone nousee)

Vedestä nouseminen ja veteen laskeutuminen oli jännää! Pilottimme nousi ja laskeutui hotellimme edessä, jotta kollegamme saivat vilkuttaa meille parvekkeiltaan.
Hotel Villa Flori

 

Pilottilasit eivät todistettavasti tee pilottia. Lindan kyydissä pelotti!
George Clooneyn talon yllä.

Lentäjämme kertoi tekevänsä unelmatyötä. Hän saa joka päivä lentää useita lentoja maailman kauneimmista maisemissa.
Tunnen tuon ilon, sillä oma työni on minulle unelmien täyttymys. On upeaa, kun saa tehdä työtä, joka inspiroi ja innostaa vielä yli 15 vuoden jälkeenkin. 

Polttareissani 13 vuotta sitten sain kokea purjelentokoneen ihanuuden. Nyt on vesitasokin koettu. WAU!

Turvallisia ja lumoavia lentoretkiä teillekin. Iso suositus!

Uskalla uskaltaa!
Anni