Hetkeni elokuvatähtenä.

Wow!

Kyllä... lisää kuvia alempana ;)

Meille tuli kiva kutsu kavereiden synttärikemuihin.
Teemakin näillä juhlilla oli, nimittäin elokuvat ja niiden sankarit. Jeeee, kivaa! Ainakin hetken... nimittäin meinasi iskeä perhekriisi niitä vaatteita valitessa.

Minähän halusin olla joku upea elokuvien sankaritar tai entisaikojen leffatähti. Paha vaan, että olen maailman surkein leffatietäjä. Keksin, että voisin olla Bond-tyttö, se olis coolia! Siihen mieheni totesi, että hän siis vain laittaisi puvun päälle? Ja sitäpaitsi, yksikään Bond ei ole kalju. Huoh!
No eipä siinä mitään, mars mars kohti Hupia ja Juhlaa ja apuja pyytämään. Eikä oltu muuten ainoat, jotka kävi sieltä kostyymiä kyselemässä.

Hupi & Juhla

 

Ensimmäinen ehdotus oli sellainen, että jouduin toteamaan, ettei kyse ole nyt pojat SELLAISESTA leffasta, ja kiva olisi, jos päällä olisi vähän enemmän, kuin pari ristiin menevää narunpätkää.

Toinen ehdotus oli prinsessa Leia, ja siitäkös minä innostuin. IHANAA!
Menin siinä vaan sitten ohimennen lipsauttamaan, etten ole nähnyt yhtäkään kyseisen ilmiön elokuvatuotosta, joten meinasi syntyä seuraava sanaharkka kauppiaan itsensä kanssa. Hän kun on niitä miehiä, jotka istuu Star Wars elokuvan ensi-illassa aiheeseen liittyvä viitta-tai-haarniska-tai-mikä-lie-puku päällä. Eikä meidän isäntä innostunut ollenkaan sellaisesta... no mitä ne ruskeaviittaiset tyypit siinä elokuvassa nyt onkaan? Se siitä Leiasta sitten.
Ja kävi kyllä onni onnettomuudessa, koska minulle nousi kuume ennen juhlia, ja olisin jäätynyt siinä melkein haaroihin asti halki olevassa ohuessa mekossa.

Entisaikojen elokuvatähtien glamouria!
Supersankareita!
Kultaa ja kimalletta!
Hyvää ruokaa!

Rakastan hyvin järjestettyjä juhlia, ja hyviä teemoja. Kuten esimerkiksi ne tammikuiset Tuhannen ja yhden yön juhlat!

Nämä synttärinaamiaiset oli todella täynnä elokuvatunnelmaa DJ:n soittamaa musiikkia myöten. (eipä sillä, tunnistin niistä vain muutaman, mutten kertonut kenellekään, varmaan siellä se Star Warskin soi) Kymmenen pistettä mukaan heittäytyvlle ihmisille, tunnelma oli katossa ja lookit huikeita!

Stagella! Elokuvaglamouria valokuvasi Raine Ruokoniemi.
Valokuvauslavasteet oli myös Hupista ja Juhlasta. (kuva Raine Ruokoniemi)
He-Man oli kyllä yksi hulvattomimmista! (kuva Raine Ruokoniemi)

Löytyihän meillekin lopulta sopivat vaatteet pitkällisen suunnittelun ja kymmenien eri vaihtoehtojen jälkeen.

AND HERE WE COME!!!
Me olimme sitten lopulta mieheni kanssa upeaakin upeammat...

MADAGASCARIN PINGVIINIT!

Jep. Kaikkien niiden Bond-tyttöjen, Marilynien ja muiden ideoiden jälkeen päädyimme pingviineiksi.

Madagaskarin pingviini.

 

Laitoin kaulakorun, ettei meitä Simon kanssa vaan vahingossa sekoiteta, kun näytetään ihan samalta. Ja sitäpaitsi, kun räpylöihin ei saanut millään tungettua korkkareita (yritin!), niin täytyihän se joku naisellinen juttu olla.
Eipä ole ennen Tom of Finland ja Pingu halineet. (luulisin)
Juhlimme sinnikkäästi, sillä poiskaan ei olisi malttanut lähteä, mutta flunssani alkoi heikentää oloa...
...joten lopputulemana heitin räpylät vaakatasoon...
...ja köllähdin kotisohvalle juomaan inkivääriteetä.

Mutta hei, loppu hyvin kaikki hyvin.
Näitä pukuja on jo käytetty ihan joka euron arvosta, sillä mikäs sen mukavampaa kuin löhöillä sohvalla telkkaria katsellen lämpimässä kokovartalopuvussa. Ja nämä on oikeasti TODELLA lämpimät vermeet.

Ja pääsipä puku palmusunnuntaina ulkoilemaankin, kun meidän Oodi ei suostunut enää noidaksi pukeutumaan, vaan lähti virpomaan pingviininä. Minusta se oli ihan vallan jees, koska jos kerran kukot munii ja pääsiäispuput hautoo suklaamunia, niin miksei pingviini voisi virpoa?Näin meillä, mites teillä?
Anni