Hierova auto! Peugeot 5008 puhuu rakkauden kieltäni.

Siis ou mai gaad, oumaigaad oumaigaadoumaigaad!

Minä löysin rakkauden kieleni joskus vuosia sitten luettuani Gary Chapmanin kirjaa viidestä rakkauden kielestä. Ymmärsin, ja thank god siinä samassa rytäkässä myös mieheni ymmärsi, että minulle suurempi rakkauden osoitus on pyytämättä annettu jalkahieronta tai hartiahieronta, kuin kukkapuskat ja suklaarasiat.
 
Ja nyt löysin AUTON, joka puhuu RAKKAUDEN KIELTÄNI!
Antaa niska-hartia hierontaa ja erilaisia selkähierontoja.
Siis ajaessa.
Tai repsikassa.
Penkinlämmittimen ihanuuteen yhdistettynä, ja vain nappia painamalla.
I'm in HEAVEN!!!
 
Siihen kun lisää vielä lämpimän penkin ja valitsemaani tuoksua hitaasti ilmaan päästävän tuoksujärjestelmän, niin tekee mieleni hihkaista rakkaan joulukuussa poisnukkuneen vaarini sanonta; "vottepi". Se meinaa niinku tosi hyvää.
Casmir Cuir valikoitui minun lemppariksi.

 

Cat paw on paras hieronta.
Allani on kehräävä kissa, Peugeot. Aikamoinen paketti.
Sain auton käyttööni sunnuntaina kun mieheni haki sen Ympäristön autolta, mutten ehtinyt edes nähdä koko ajopeliä, sillä se päätyi niin livakaan isännän kaasujalan alle. Kissan matka vei Helsinkiin, ja se kurvaili takaisin vasta iltahämärissä, juuri sopivasti esittelemään illan pimeydessä näkyviä, logolla varustettuja valoja.

Siis hetkinen, miksei minun omassa autossa ole tuollaisia? Saakohan noita värivaloilla? (niinku siis pinkkinä vaikka, yllätys yllätys) Ja firman logolla!

Auto on kuin joku hävittäjän ohjaamo, vaikken kyllä sellaisessa ole livenä käynytkään. On jos vaikka minkälaista monitoria, valoa ja nappia. Minähän taidan selvästi vähän innostua tästä autosta... o-ou! Vähän jo kyselin Simolta paljonko hän luulisi saavansa Audistaan väliin, jos vaihtaisi tähän.

Isosti plussaa:
+ Kattoikkuna
+ Sähköllä toimiva istuimen säätö
+ Reilusti jalkatilaa (mun pitkille säärille!)

Luksusta:
+ Tuoksu
+ ja muistinko mainita HIERONTA!

Lapsia rinteestä odotellessa oli aikaa ihastella ja ihmetellä näytön tyylikkyyttä.

Navigaattori on minun työssäni ensiarvoisen tärkeä. Muistan vielä elävästi ne ajat, kun puhelinluettelon kartan avulla yritin jossain Lappeenrannan kaupungin laitamilla löytää asiakkaan luo pitämään ihonhoitotilaisuutta. Hohhoijaa. Kyllä nykyaika tekee elämästä helppoa.

Ajelin Kouvolan Alakylälle kokeilemaan navigaattoria. Ihan vaan siksi, että minusta se on ihanaa seutua. Sinne voisin harkita muuttavani, jos joku niistä upeista vanhoista taloista joen rannassa tulisi myyntiin. Lähes keskustassa ja silti maalla. Huokaus.

Lisää plussia
+ Iso näyttö navigaattorilla
+ Navigaattori näkyy haluattessa myös mittarin paikalla 
+ Kosketusnäyttö!

Navigaattoria testailemassa
Kymijoen ranta.
Ah, ihana Alakylä.

Juuri kun luulin oppineeni auton parhaat palat, löysin takapaksista kaksi lisäpenkkiä. Siis häh?
Seitsemän hengen auto, oho.
Meillähän mahtuisi vielä vauva ja yhdet kaksoset. No ei ole kyllä tulossa! Pelästyittekö? Tiedän kyllä yhden, jolla sydän jätti jo lyönnin jos toisenkin välistä.

Tyylikäs auto.

 

Valtavasti jalkatilaa

Kameralla varustettu 360° parkkeerausapu saa minulta kyllä pisteet. Olen oikeasti aika haka taskuperuutuksissa, mutta välillä on sellaisia paikkoja asiakkaiden pihoissa varsinkin pimeällä, että toivoisi saavansa silmät selkään. Ihan loistava systeemi.

Yllätysplussaa
+ 7 paikkaisuus
+ 360° Park Assist
+ Pieni ratti

Lapset villiintyivät tästä autosta niin, että minua on vaadittu kuskaaman heitä jos vaikka minne tämän koeajoviikon aikana. "Voitko hakea koulusta, että kaverit näkee tän?" (Siis mitä tapahtui mun pinkin auton cooliudelle?)
"Voitko viedä Veturiin, että voidaan kavereiden kanssa istua takapaksin penkeillä?"

Kyllä me kaasuakin päästiin, tai siis jouduttiin, kokeilemaan oikein kunnolla. Ja kyllä lähtee!
Vein nimittäin Frodon eläinlääkäriin rokotukseen ja pari tuntia rokotusten jälkeen koira-polonen alkoi turvota. Järkyttävä allerginen reaktio. Turpoaminen paheni silmissä, ja kun kaulakin alkoi turvota, meille tuli todella kiire takaisin lääkäriin ja saamaan suonen sisäisesti kortisonia. Siinä se olisi ollut kaikkien aikojen blogipostaus, jos olisin siinä kauhusta jäykkänä kaahatessani töräyttänyt tuon auton puun ympärille...

Selvittiin säikähdyksellä.


Täytyihän se nyt lopuksi vielä selvittää, että mitä tällainen Peugeot 5008 mahtaa sitten maksaa.
Tehdaslisävarusteet, jotka minusta oli aivan mahtavia, eli 7-paikkaisuus, avautuva lasikatto, sähkösäätöinen kuljettajan istuin + se superjuttu eli hieronta, Park Assist 360° kameralla ja ihan must apuväline eli adaptiivinen vakionopeudensäädin toivat pakettiin lisää hintaa 3730€. Tällöin tällaisen auton hinnaksi jää reilut 48 000€. Tämä olikin oikein kissojen eliittiä.

Edullisemmallakin kuulkaas pääsee kissatytöksi tai -pojaksi, sillä 5008-mallistossa hinnat alkavat 27 000€:rosta, ja hyvin varustellut 5008 Allure PureTech 130 automaatilla saa reilulla 34 000€:rolla. Ei paha! Olisin kuvitellut kalliimmaksi.

Olisihan tuolla ajellut (ja hierotuttanut selkää) pidemmänkin aikaa, esimerkiksi tällä viikolla työreissulle Kuopioon ajellessa olisi hieronta varmasti enemmän kuin tervetullutta. Pitkällä ajomatkalla siitä olisi varmasti vielä ehtinyt nauttia ihan toisella tapaa kuin kaupunkiajossa.

Kiitos Ympäristön auto, tämä oli mahtavaa.
Nettisivut: http://www.ksoautotalot.fi/
Anni