Hups, meni yli valomerkin. Työporukan La Serata Romana palkintoillallinen Rossossa

Ruoka, mikä ihana tekosyy!

Laitoin töissä pienen skaban pystyyn, ja lupasin viedä neljä parasta daamia nauttimaan Rosson uudesta kolmen ruokalajin La Serata Romana illallisesta.

Se on oikeastaan aika hauskaa, miten erilaiset jutut tuo kenellekin motivaatiota. Jokainen tietysti tekee työnsä muutenkin, mutta heti kun mukana on vähän skabailua tai joku kiva palkinto, niin takataskusta löytyy ihan uutta motivaatiota. Eihän työn pitäisi olla mitään ryppyotsaista touhua, vähän hauskanpitoa mukaan, niin kaikilla on kivaa.
Meidän jengissä yksi parhaiten motivaatiogeeniä kutkuttavista jutuista on RUOKA. Kai me sitten vaan ollaan persoja hyvälle ruualle... (Toinen varma homma on käsilaukku. Oh my heaven, mitä me naiset ollaankaan valmiita tekemään mieleisen käsilaukun eteen!)

Rosso Kouvola

No niinhän me sitten lähdettiin, kuten luvattu, Kouvolan Rossoon.
Menin itse edeltä jo odottelemaan muiden saapumista. Paikalla oli juuri joku mies hakemassa pizzoja kotiin. En ollut tajunnut, että TOSIAAN, Rossostahan saisi myös haettua kotiin pizzat, ja on muuten hyvät. Gluteenitontakin saa, sen tarkistin tarjoilijalta heti.
 

Meidän TOP 4 saapui paikalle.
Täytyy kyllä kehaista näitä naisia, sillä kaikki tekevät ihan mahtavaa työtä ja ovat todellakin asiakaspalvelijoita suurella sydämellä.
Senior Sales Director Taija Heinonen, Sales Director Riikka Suomalainen, Senior Sales Director Sirkku Rita-Pöyhönen ja Team Leader Kirsi Pyykkö.
Oli ihanaa viettää rentoa iltaa ja syödä hyvin.
Tämä La Serata Romana on kaveriporukoille ja työporukoille aivan mahtava systeemi. Ensin nenän eteen kannetaan valtavat lautaselliset ihania alkupaloja. Siitä sitten yhdessä napsitaan isolta puiselta laudalta oliiveja, artisokkaa, kukkakaalia, mozzarellaa, valkosipulileipää, ilmakuivattua kinkkua... AAH!
Alkupalat
Sitten valitaan neljästä pizzavaihtoehdosta vaikkapa pari ensimmäistä, jotka tuodaan pöydän keskelle kaikille yhteiseksi. Ihan mahtava systeemi!
Sitten tilataan lisää, ja taas lisää. Niin kauan pizzoja kannetaan pöytään, kun seurue jaksaa syödä. Ja kyllähän me syötiin, jopa yli sulkemisajan. Voi noloa, vielä kerran kiitos ja anteeksi ystävälliselle tarjoilijalle, joka hymyili ja palveli, vaikka ei tajuttu, että valomerkki meni jo! Jotenkin ei taas yllättänyt tämä meidän sähläys...
Pääruoka
 

SALMONE & SCAMPI RUSTICA (L)
Kylmäsavukirjolohta, chili-valkosipulioliiviöljyssä marinoituja jättiravunpyrstöjä ja parmesaania.

VERDURE RUSTICA (K, L)
Artisokkaa, puolikuivattua tomaattia, oliiveja, munakoisoa, pinjansiemeniä ja parmesaania.

ROMA RUSTICA (VL)
Ilmakuivattua kinkkua, vuohenjuustoa, viikunabalsamicoa ja artisokkaa.

POLLO RUSTICA (VL)
Broilerinfileetä, gorgonzolaa ja melonia.

Kaikki roomalaiset pizzat sisältävät juuston, tomaattikastikkeen ja tomaattivalkosipulidipin.

Koska olimme syömässä keskellä viikkoa, eikä meillä muutenkaan ole työjutuissa tapana juoda alkoholia, niin jätimme juomapaketin pois. Saimme kuitenkin maistaa La Serrata Romana illallisen juomia, jotta tiedämme mitä pakettiin kuuluu.

Pellegrino kivennäisvedet nautittiin viimeistä pisaraa myöten.
Sharing is caring!

Tätä täytyy tulla kaveriporukalla kokeilemaan joku viikonloppu.
Hinta oli minusta todella kohdallaan: S-etukortilla 25€/hlö ruoka ja 20€/hlö juomapaketti.
Ja koko konsepti yhteisistä ruuista, joita porukalla napsitaan, on I-H-A-N-A!
Rosson tunnelmallinen miljöö, hyvät ystävät, yhteistä ruokaa mistä yhdessä syödään... Suosittelen!


Meillä oli kivaa, vai mitä naiset?
Anni