Inspiraatiosta syntyi minibaari ja linnunpesävalaisin

No nythän meille on iskenyt oikein tuunausvimma tässä mökin keittiöremontin tuoksinnassa.

(Niin kuin tuossa itse keittiössä ei olisi tarpeeksi tuunattavaa... Sen siitä saa, kun ostaa käytetyn keittiön ilman ostamansa keittiön saati asennuspaikan mittoja.) Hommahan lähti liikkeelle toukokuussa näin, ja pian luvassa postausta valmiista keittiöstä. Viimeistelyjä enää tehdään, jee!!!
 
Kirjoittelinkin aiemmin jo visiitistämme Mikkelin Kenkäveroon, missä näin näitä upeita "linnunpesiä", oksilla koristeltuja kristallikruunuja.
Kenkäveron ruokasalien runsasta kauneutta

Ei muuta kuin mökille risuja keräämään, esikoiselle spraymaaliputeli käteen ja hommiin.

Meille iski kiire, kun kesken maalauksen alkoi sataa vettä. Ehdittiin onneksi risuinemme turvaan.

Kauppareissulla löydettiin ihan perus Imatran Prismasta kolmiulotteisia perhoskoristeita, ja siinä samassa koin ensielämykset kuumaliimapistoolin käytössä.

Perhosparvi

Eikös tästä nyt tullut oikein soma!?

Mökkiversio Kenkäveron hulppeudesta.

Toinen tuunauskohde olikin varastossamme jo jonkun aikaa lojunut "maapallobaari". En tiedä miksikä tätä kuuluu oikeasti kutsua, mutta en ole suostunut hyväksymään tätä kotimme sisustukseen.

En oikein innostunut tästä pallerosta kaikkine kuvioineen.

Mieheni on jonkin asteinen viskiharrastaja (sellainen, joka kerää pulloja riviin, mutta harvoin malttaa maistella), ja mökin keittiöremontin myötä keksin tuolle pallolle käyttötarkoituksen. Kuopukselle maalisuti käteen, ja taas meillä tuunattiin!

Voi tuota pientä varvasta, kun siinäkin on maalia.
Sisko auttaa siskoa. Ei meillä stressiä näistä hommista oteta, rennolla otteella vaan.

Vähän valkoista pintaan, viskipullot sisään, lasit "alaritsille" ja a vot -valmista tuli!

Vaarin tekemät upeat raput sopii väritykseen täydellisesti, ja nyt rappujen alle jääneellä tyhjällä tilalla on käyttötarkoitus: minibaari!

Rakastan noita puusta veistettyjä portaita. Vaarin kädentaito näkyy niissä täydellisesti.

Vähän tässä jännittää, miten kivoja "pikku tuunausideoita" ja "nyt-mie-keksin-remppaideoita" saan, kun lähdemme koko perheen voimin Mikkeliin asuntomessuille heinäkuussa. Joskus mietin, että eikö miehelläni ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, kun suostuu lähtemään kanssani tuollaisille messuille. Se ei voi tietää kuin lisää hyvii idiksii.

Jos sinäkin olet menossa Mikkeliin, niin käy ihmeessä Kenkäverossa. Siellä on melkein yhtä hienoja kattokruunuja, kuin meidän mökillä, hih!

Kuulumisiin taas.
Anni