Kirje salaiselta ihailijalta. Tai ainakin salaiselta joulupukilta.

Vähän ennen joulua se tapahtui.
Postilaatikkoon kolahti kirje, tai paremminkin paketti. Mitä kivaa (ja keneltä) se sisältääkään?
En tunnistanut käsialaa. Ei ystäväni Minna. Ei äitikään. Hmmm...

Paketista löytyi vaikka mitä ihanaa, ja selvästikin antaja tiesi mistä tykkään. Myös kortin teksti "Lumottua joulua Annille" kertoi, että lähettäjä tietää yritykseni Kauneusakatemia Lumouksen ja Lumottu polku blogini. Ehkä hän jopa tietää, että minulla on myös maailman pienin kirjakauppa (pääsisin sillä varmasti Guinnesin ennätysten kirjaan!) nimeltään Lumottu kirjakauppa.

Ihailen ihmisiä, jotka tekevät joulukortit käsin. Itsehän en saa kortteja, edes niitä valmiina ostettuja, ikinä postiin saakka hyvistä aikomuksistani huolimatta.

Kylläpä on näköjään tehty taustatutkimusta lukemalla minun blogia!
Kiitos salapukille, lahja osui ja upposi.

Korkokenkä.
Ahaa, on luettu  http://starbox.fi/lumottupolku/korkokenkakavalkadi-monetko-korkokengat-minulla-oikein-on
Teetä.
Ja vähän repesin tuosta teen nimestä... osui! On siis luettu myös http://starbox.fi/lumottupolku/taa-on-ihan-cup-of-tea
Pätkis.
Vihdoin Pätkislevy, jota olin etsinyt kaupoista tuloksetta! Se, että mistä lahjan lähettäjä tämän tiesi... hmm... No, kai kaikki tietää, että rakastan Pätkiksiä! Siis RAKASTAN Pätkiksiä, erityisesti mini biteseja. Tavallinen vanhanajan pätkis ja mini bitesit, aah, ne ovat ehdottomasti parhaita. Iso Pätkis menee joo myös, mutta maku ei ole sama kuin noissa kahdessa muussa. Tämä on tarkka juttu. Pätkistiedettä! Pätkis konvehdit voisi luonnehtia täysin turhaksi keksinnöksi, ne ovat Pätkiksen irvikuvia. Ei tipu. Tai no, paremman puutteessa kyllä nekin...

Ei siinä kauaa nokka tuhissut. NAM!

No tämähän oli siis Starbox-bloggareitten Secret Santa. Aivan ihana keksintö!

Meidän iloisessa Starboxin bloggaajaporukassa keksitään ja tehdään kaikenlaista kivaa. Tässä vajaassa vuodessa olen saanut tutustua jo moniin näistä ihanista ihmisistä. Joulun alla lähettelimme toisillemme salaisia joululahjoja. Omani lähetin jo paljon ennen joulua hänelle, joka osui arvonnassa minun joululahjottavakseni. Lähetin jotakin sellaista, mistä voisi päätellä, keneltä lahja on. Jälkikäteen (vaikka lahjaideani oli minusta kyllä kiva...) ja saatuani itse näin ajatuksella valitun lahjan ihan harmittaa, etten tajunnut itse tehdä tarkempaa taustatutkimusta lahjani saajasta. Blääh!
 
Tämä Secret Santa on kaiken kaikkiaan niin kiva idea, että tämän voisi ottaa käyttöön työporukan kanssa myös. Täytyypä muistaa ensi jouluna.
 
Kiitos salainen joulupukkini.
Anni

PS. Tiedän kuka olet ;) Kaimani Anni Niin paljon että riittää -blogista!