Missio: Eteisen kaappaus! Mukana -10% alennuskoodi Sisustusliike Dreamsiin.

*Kaupallinen yhteistyö, Sisustusliike Dreams

Missio:
Aion kaapata eteiseni takaisin!

Kyllä. Nyt loppuu se kenkävuoren yli kompurointi. Olen lopen kyllästynyt siihen tunteeseen, joka minut valtaa aina kun saavun kotiin, ja näen edessäni keon erivärisiä kenkiä ja reppuja ja takkeja, ja niiden päällä villisti pomppivan (räksyttävän) koirakaksikon. Haluan saapua kotiin, jossa odottaa siisti ensivaikutelma ja jonne pääsee kauppakassin kanssa kulkemaan esteettömästi ilman liutaa kirosanoja.
Jep -you wish!

Eteisessä on paljon vetolaatikoita, mutta koska halusimme paljon ikkunoita, vaatekaappitilaa on todella vähän.
Loppujen lopuksi näihin laatikoihin mahtuu yllättävän VÄHÄN nelihenkisen perheen hanskoista, pipoista, kaulahuiveista ja kengistä, vaikka toisin kuviteltiin.

Onhan se ihanaa, että lapsilla on kavereita ja eteiseen koulun jälkeen kulkeutuva kenkävuori on suoraan verrannollinen lasteni sosiaalisiin suhteisiin. Yritän siis olla RAGEEMATTA ja ainakin aion tehdä kaikkeni, että liian pieni eteisemme tulisi edes vähän järkevämmäksi. Siksipä olen aikeissa kaapata makuuhuoneestamme lisätilaa aikuisten vaatesäilytykselle. Mittatilauskaappia odotellessani olen tyytynyt sisustusratkaisuihin, joista kimurantein on aina ollut sopivien mattojen löytäminen.

Eteinen on koirien valtakunta, sillä he (ne) viettävät yksin ollessaan aikaa juurikin eteisessä. Koiran kestävät matot, jotka olisivat kauniit, helposti pestävissä, kurakenkäystävälliset ja suojaisivat lattiaa... noh, melkeinpä mission impossible. Mutta ei aivan, sillä apu löytyi sittenkin!

Uudet matot -ja ei kerää koiran karvoja! JES!


Onneksi tajusin kurvata matto-ostoksille Sisustusliike Dreamsiin, ehdottomaan ykkösmestaan Kouvolassa, jossa vierailen (meillä kotona asuvan uroksen mielestä ainakin) vähän turhan tiuhaan tahtiin.
Siellä Jessica osasi heti neuvoa millainen mattoratkaisu olisi sekä kaunis, että toimiva. Ja aaaaahhhh, nyt oli mahdollista hankkia VAALEAT matot eteiseen niiden ainaisten metritavarana myytävien tummien kammotusten tilalle.

Dreamsissä on runsas valikoima kauniita mattoja.

Pappelina!
En ollut ennen kuullutkaan moisesta. Ja nyt minulla on niitä kaksin kappalein. Pappelinat on ruotsalaista käsityötä ja ne soveltuu niin sisälle kuin uloskin. Jotenkin on tunne, että hankkimani kaksi ensimmäistä mattoa eivät jää viimeisiksi...
Takapihan terassin oven eteen tarvitsisin ainakin vielä yhden, koska kylvystä tullessa jalat on aina märät laminaatille astuessa, ja se rentouttava fiilis jonka olen poreissa lilluessani saanut, on tipotiessään kontatessani pylly pystyssä kuivaamassa oven edustaa.

Kahden lapsen ja kahden koiran valtakunnassa helposti puhtaana pidettävät matot erityisesti eteisessä on ihan MUST-juttu.

Siis näin helposti puhtaana pidettävissä, jes!
"Suositellaan pestäväksi käsin tai 30-asteen konepesussa.
Tahrat lähtevät helposti huuhtelemalla tai kevyesti pyyhkimällä
."


Saat matoista -10% alennuksen kesäkuun loppuun asti käyttämällä koodia LUMOTTU. 
Astu sisään Dreamsin nettikauppaan tästä linkistä:

Pappelina-matot

Tuo vaaleanpunainen sopisi mökille!

Minun valintani osui vaaleaan harmaaseen sävyyn, joka sopii meille kotiin. Ihanaa, kun eteisessä on nyt valoisampi tunne, kun matot tuovat valoa pieneen tilaan.
Matot on olleet lattialla jo useamman viikon, eikä niitä vielä ole imurointia kummemmin puhdistettu. Rätillä pyyhkäisen lähiaikoina, kunhan tässä nyt viitsin. Ehkä jonakin sadepäivänä, jos ei satu olemaan hyvä kirja kesken... ;)

Ei kenkävuorta, vain yhdet Korsit. Totuus: siivosin 7 paria kenkiä kaappiin tätä kuvaa varten.

Nyt sitten joku tarkkajärkinen saattaa jo miettiä, että miten uudet matot ja aikuisille saapuva mittatilausvaatekaappi mahtaa vaikuttaa esiteinien aiheuttamaan kenkävuoriongelmaan. (ja niinkuin muka omat kenkäni olisi yhtään sen paremmin kaapissa...) Noh, luultavasti ei sitten mitenkään.

Mutta vakaa toiveeni on, että kun eteisen ahtaasta kaapista kaikki aikuisen miehen jalkaan sopivat nelikutoset siirtyvät uuteen kaappiin, jää neitokaisille vanhaan eteisen kaappiin enemmän tilaa heitellä popojaan piiloon. Ja jos ne ei sinne heidän omasta aloitteesta mene, minulla on enemmän tilaa potkia kengät kaapin perukoille kotiin saapuessani.

Käyhän tsekkaamassa Sisústusliike Dreamsin valikoima netistä, ja hyödynnä kesäkuun tarjous matto-ostoksiilla käyttämällä alennuskoodia LUMOTTU.
Dreamsin nettikauppa: https://www.sisustusliikedreams.fi/fi

Ai niin, on mulla yksi uusi maitolaiturikin. Mutta täytyy kirjoitella siitä vaikka ensi kerralla.
Kesäfiiliksin
Anni