Ohje juhannus- tai morsiussaunaan. Näin hemmottelet itseäsi.

 

Mökkisauna valmiina juhannuksen viettoon.

*Yhteistyö. Ohjeessa käytetty niitä ihanuuksia, jotka tunnen parhaiten, eli Mary Kay tuotesarjan tuotteita, joita yrityksessäni Kauneusakatemia Lumouksessa edustan. Kerää kasaan tuotteita, joita sinulla on kotona/mökillä, ja tee tästä oma variaatiosi.

 

Tämän hemmottelevan ohjeen kera toivotan sinulle
HYVÄÄ JUHANNUSTA.
(ihan ite keksin!)

Kuvassa saunan uusi verho = ikivanha kalaverkko (uusin aarteeni, jonka sain anoppini avustuksella)

 Ohje alkaa näin:

1. Lämmitä sauna ja kerää "seitsemän er heinää", eli seitsemää erilaista niityn kukkaa pesuvatiin jalkakylpyä odottamaan. Uskon, että tänä juhannuksena se sulho näkyy heijastuksena jalkakylvystä! (minulla se unelmien mies istuu samassa saunassa, joten todennäköisyys on suuri)

2. Puhdista silmänympärysihosi sille tarkoitetulla, öljyttömällä silmämeikin puhdistusaineella.

3. Puhdista kasvosi ihotyypillesi sopivalla kasvojen puhdistustuotteella.

Myös juhannusruusun terälehdet sopivat kylpyveden kaunistukseksi.

Nyt olet valmis hemmottelevaan juhannussaunaan.

4. Hiero kasvoihin ja sitten käsiin, jalkoihin ja koko vartalolle mehiläisvahaa sisältävää Extra Emollient Night Creamia, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoasi.

5. Istahda nauttimaan saunan lämmöstä ja aseta juuri voidellut jalat seitsemän er heinän kukittamaan pesuvatiin, jossa on lämmintä vettä. Voide kosteuttaa ihoasi, suojaa kuumuudelta ja toimii jalkakylpynä jaloillesi. AAH!

Saunan jälkeen:

6. Kun saat tarpeeksesi lämmittelystä, kuivaa hieman jalkapohjia (ettet liukastu, se se olis noloa) ja siirry vilvoittelemaan saunan terassille jatkamaan hoitoa. (nyt sopii toivoa, ettei niitä itikoita olisi kiusaksi asti)

7. Hiero kasvojen, kaulan ja decolleten iholle (ja kyllä, voide on edelleen siellä alla) Microdermabrasion Plus setin hionta ja pyörittele sitä ihollasi parin minuutin ajan.

8. Hiero sitten vartaloosi (ja kyllä, sielläkin on edelleen voide alla) Satin Body setin Sheavoita sisältävä kuorinta . Hiero sillä ihan koko vartalosi, kädet ja erityisesti jalkojen kuivat kohdat.

Microdermabrasion Plus Set.

Uinnin aika.

9. Huuhdo iho ja pulahda sen jälkeen vilvoittavaan järviveteen.

10. Uintiretkesi jälkeen palaa vielä pesulle ja pese vartalosi iho kosteuttavalla Satin Body setin Sheavoita sisältävällä suihkugeelillä. 

Kietoudu pehmeään pyyhkeeseen ja siirry kesäiltaan jatkamaan hoitojasi. Ehkäpä kaadat itsellesi lasillisen ihanaa juhannusjuomaa, jota voit siemailla hoitoja tehdessäsi.

11. Helli silmänympärysihoasi  viilentävällä Indulge Soothing Eye geelillä, ja taputtele sitä silmänympärysihollesi virkistämään silmiäsi. Jos olet oikein superhoitotuulella, niin taputtele päälle vielä silmänympärystuotteiden Rolls-Royce eli Timewise Repair eye cream..

12. Levitä kasvoillesi, kaulalle ja decolletelle Microdermabrasion setin 2.osa, eli ihohuokosia supistava seerumi Pore Minimizer.

13. Hemmottele ihoasi vielä ihotyypillesi sopivalla seerumilla, oma suosikkini on tämä.

14. Lisää päälle ihotyypillesi sopiva kosteusvoide.

Nyt kun on hoidettu silmänympärykset ja kasvot, on aika antaa vartalon iholle vielä samanlainen hemmottelu.

15. Enhän minä sano, että sinulla selluliittiä olisi, mutta jos sitä nyt sattuupi olemaan, niin levitä ongelma-alueille supertehokasta Cellulite geeliä. (tähän minä olen aina luottanut, kunnes se kirottu InBody-mittaus kertoi muuta totuutta...)

16. Levitä sitten koko vartalollesi Timewise Body Targeted- Action Toning Lotion (nämä on kyllä sellaisia nimihirviöitä välillä, että epäilen nimien keksijällä olevan bonuspalkka sen mukaan, mitä pidemmän nimen keksii...)

17. Suihki vielä ihollesi valitsemasi Believe & Wonder vartalospray virkistämään ihoasi ja syleilemään sinut ihanalla tuoksullaan.

Vaihtoehtoina energinen Sail To The Moon, romanttinen Paint The Sky ja hedelmäinen Chase a Rainbow.


18. Jos et vieläkään malta lopettaa, niin kuorruta ihosi kauttaaltaan (tai ainakin kasvot) vielä kaikkia alla olevia hoitoja tehostavalla Timewise Gel Maskilla, jonka annat jäädä ihoosi yön yli.

Meidän mökkisaunan eteinen valmiina hemmotteluhoitoihin.

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta!
Samalla ohjeella voi hemmotella kesän morsiamia tai syntymäpäiväsankareita, ja miksipä ei ihan vain tavallisena mökkiviikonloppuna läheisiään. Ei aina tarvitse olla erityistä syytä itsensä tai toisten lellimiseen.
Anni