Olo on kuin rokkistaralla! TET-jaksolla seikkailtiin ympäri syksyn väreihin vaihtuvaa Suomen maata.

TET-tyttömme Oona.

Hip hei!
Olen viettänyt näitä ihania ja aurinkoisia syyspäiviä ympäri Suomea viimeisten parin viikon ajan, ja hulabaloo jatkuu vielä muutaman päivän. Tässä on ihanasti tullut nähtyä kesän vaihtuminen syksyksi ja ruskan eteneminen eri puolilla Suomea.

Meillä on lanseerattu uusi ihonhoitosarja, ja sen tiimoilta on kahdessa ja puolessa viikossa suihkittava läpi YKSITOISTA kaupunkia. Superbonuksena minulla on kahden viikon ajan kulkenut mukana TET-tyttö Oona, joka totesi makoillessamme joensuulaisessa hotellissa männäviikolla, että tälläistä olis varmaan olla rokkistara.

No, jonkinmoisia oman elämämme rokkitähtiä mekin sitten kai ollaan. (Tai ainakin luullaan olevamme)
Kaunis Olavinlinna.

Tällainen muutaman viikon Suomi-seikkailu on itseasiassa vallan virkistävää vaihtelua normaaliin asiakastyöhön. Ja kotitöihin. Valmista aamiaista, ravintolalounaita ja etanaillallisia. Ja eipä ole pahitteeksi, että lasten asioistakin muutaman päivän ajan vastaa se perheemme kaksilahkeinen, jolta kyllä sekin homma sujuu.

Lapsillekin on hyvä, että sukka- ja ulkohousukimpoilut muutamaksi päiväksi lakkasi, kun äiti ei ole ollut vahtimassa kouluun lähtijöitä ihan joka aamu. Uhkasin jo pari viikkoa sitten, että seuraavan kerran, kun tennarin ja housun lahkeen välistä vilahtaa paljas nilkka, se on 5€ sakkomaksu, joka otetaan suoraan tililtä. (Siis mikä ihme niissä paljaissa nilkoissa on nyt niin siistiä? Tätä minä en vaan käsitä.)

Mutta hei, olihan tuolla Oonalla vaan melko cool TET-jakso, siis työelämään tutustuminen. Pääsi parissa viikossa lanseeraamaan uutta ihonhoitosarjaa moneen kaupunkiin, ja bonuksena sai minun ja rakkaiden kollegojeni tyhmät jutut ihan kaupan päälle. Kyllähän tuo nuori neito vähän päätä pyöritteli, kun me juoksulenkiltä saatiin saldoksi vino pino epämääräisiä kuvia Joensuun keskustan kieltämättä melko erikoisista patsaista, ja pikku lisänä yksi (vuoden aikana kolmas) säpäleiksi hajonnut puhelimen näyttö.

Ööö… joensuulainen versio amfiteatterista?
???

Tämmöiset TET-jaksot on minusta yrittäjille ihan super juttuja, koska meillä oli omasta takaa pahvilaatikon kantaja ja pöytien koristelija. Vallan kätevää.
Ja mikäs siinä, kun mukana on ollut niin kiva ja kuuliainen nuori nainen, ettei ole yhtään tarvinut huolta kantaa. Tulevaisuus on hyvissä käsissä, jos kosmetiikka-alalle saadaan tällaisia yrittäjiä. Onhan se jo melkoisen hieno asia, että alle 15-vuotias nuori nainen, jota en ollut koskaan aiemmin tavannut, uskaltautui suoraan heittäytymään mukaan useamman yön reissulle. Ja tällaisen porukan armoille, hih!

Ei meinannut naurusta tulla loppua, kun löysimme tämän melko psykedeelisen vessan, jossa oli peilejä joka puolella. Tuli kerralla selfiet ja belfiet koko jengistä! (tämä on siis ihan oikeasti vain yksi kuva)

Mitähän sen joulukuussa työharjoitteluun tulevan kosmetologiopiskelijan pään menoksi keksittäisiin?

Ensi vuoden tettiläiset hoi! Hakemuksia otetaan vastaan.
Anni