Romanttisesti saatilla -ulkohuussissa!

Mökkeily on IHANAA!
 
Ja kyllähän mökillä ulkohuussi olla pitää, mikä mökki se muuten on? Siinä on omanlaistansa maalaisromantiikkaa, kun parin kympin pakkasilla takalisto jäässä istuu huussissa.
Työkavereita ei kyllä aina raaskisi lähettää pihan poikki ja koska haluan työskennellä mahdollisimman paljon mökillä, alkaa tämä kuulostaa remontin tarpeelta!

Suunnitteilla on ollut kyllä hankkia jäädyttävä sisävessa. Kolmesta syystä. Ensinnäkään näkövammainen mummini ei hämärän tultua voi enää lähteä pihan poikki koikkelehtimaan huussin suuntaan. Toisekseen, työkavereita ei raaskisi lähettää  pihan poikki -varsinkaan talvella. Ja kolmanneksi minä olen niin Prinsessa Arkajalka, että keskellä yötä tai edes iltahämärissä en kyllä ilman henkilökohtaista saattajaa huussille lähde!

 
Onneksi oma ritarini on osaansa tyytynyt, koko naisväki luottaa iskään ja vessasaatille saattaa päästä samana yönä kolmen daamin kanssa. Harvalla niin hyvä flaksi käy!

 

Ulkohuussi ennen viime kesäistä katon korjausta. Vaari teki aikoinaan kaksiosaisen oven, jotta yläpuolen voi avata ja ihastella maisemia.

Minusta meidän naisten pimeänpeloille on ihan perusteltu syy. Kymmenisen vuotta sitten tontin laidassa murisi täysikasvuinen karhu takajaloillaan seisten. Ja muutama kesä sitten karhunpentu vietti juhannusyötä pellolla vain 150 metrin päässä mökistä, jossa me nukuimme.

Nyt siis, kaipaankin kommentteja ja suosituksia näistä jäädyttävistä sisävessoista.
Onkos ne mistään kotoisin?

Sisustus on jo suunniteltu ja kristallikruunut ostettu (yllätys!) -pönttö vain puuttuu!
 
Kesää odotellessa,
Anni