Täytettä pukeutumishuoneeseen Milanosta

Terveisiä täältä maailman huippumuodin mekasta, Milanosta, jossa KELTAINEN näkyy valloittavan katuja.

Nyt minullakin on keltainen kesäpaita -Milanon tyyliin!

Olen työskennellyt pian 16vuotta Mary Kay kosmetiikan parissa, ja tämä työ on vienyt minua vuosien varrella ympäri maailmaa. Kirjoitan teille aivan Milanon ytimestä, Grand Rosa hotellista hulppean Duomon katedraalin vierestä. Eilen söimme viiden ruokalajin illallisen hulppealta kattoterassilta Duomon kauneutta ihaillen.

Viiden ruokalajin illallinen näissä maisemissa. Mitä luksusta!
Rakastan katedraaleja, moskeijoita ja temppeleitä.

Katedraalin lipunmyynti oli suljettu eilen aikaisemmin ja jäin ilman lippua. Ei muuta kuin katukaupasta SIKAKALLIS pääsylippu ja sisään. Kannatti! Yritin sitten itse myydä lippua eteenpäin, mutta ei minusta myyntimieheksi eikä -naiseksi ollut.

Kyllä täällä on kaunista!

Koulutusmatkamme ympäri maailmaa ovat kyllä yhtä luksusta. Tutustuimme muotiin ja trendeihin Serravalle Designer Outletissa . Meille oli jopa varattu VIP-lounge virvokkeineen ja välipaloineen, jotta jaksamme koko päivän. Monella suomalaisella yrityksellä olisi opittavaa työntekijöidensä ja myyjäkuntansa arvostamisessa ja arvostuksen osoittamisessa. 

Mukaan tarttui täytettä uuteen pukeutumishuoneeseeni, josta kerroin teille aiemmassa kirjoituksessa.

Löysin upean Patrizia Pepen laukun ja siihen Michael Korsilta kahdet kengät, joita vaihtamalla laukun kaverina tyyli muuttuu täysin. NAM, sanon minä!

Ihan kaikkiin Milanolaisiin pukeutumiskotkotuksiin ei Kouvolan tyttö kyllä lähde mukaan.Suomalaiset ovat sittenkin ymmärtäneet muodin päälle jo aikoja sitten, sillä nyt on todella IN käyttää sukkia sandaaleissa! Ja korkokengissä. Ja varvassandaaleissa.

Kukkakuosia päästä varpaisiin.

Meikkiasioissa me voisimme todella ottaa mallia milanolaisnaisten upean punaisista huulista. Jopa paikallisilla poliisinaisilla oli kirkkaan punaiset huulet.(en uskaltanut mennä räpsimään kuvia)

Nyt jatkamme konferenssimatkaamme Hollywood tähtienkin suosimiin Comojärven maisemiin. Lisää kuvia ja tunnelmia tulossa!

Milanosta lumoutuneena... Anni