Tertin kartano ja yhdeksän uutta kenkäparia.

*Kaupallinen yhteistyö, bloggaajaporukka Tertin kartanossa

No jottuota
,
aloittaisi vaarini tämän jutun, jos olisi vielä meidän kanssamme. Enkä minäkään tähän nyt mitään osuvampaa keksinyt.

Tarinahan alkaa siitä, että sain mieheltäni joululahjaksi kahdenkeskisen viikonloppuloman Helsingissä, pitäen sisällään aivan mielettömän Mamma Mia musikaalin. Hän kyllä tuntee vaimonsa ja osaa vedellä oikeista naruista. Kiitos, kiitos, kiitos!

Vaikkakin...
minä olin yrittänyt epätoivon vimmalla syksyllä syöttää lapaan joululahjavinkkiä, joka sitten auttamatta jäi rakkaaltani huomioimatta, tai tahallaan huomiotta. Voisiko siitä päätellä, että hän ei siis kuulu blogini lukijoihin, koska korkokenkäkavalkadi- postauksessa se kyllä ihan selvästi tulee esille? (Vai eikö muka tule???)

Koska sain lahjaksi romanttisen viikonlopun Helsingissä, katsoin sen pitävän sisällään toivomani shoppailupiipahduksen Minna Parikan ihanuuksien tykönä. Ja niinhän sitä mentiin, pupukenkiä kokeilemaan. Noh, ei tullut pupuja, koska ne oli aivan liian matalia! Mutta aaaah.... nämä löysin: IHANAT PONIKENGÄT!

Jee!

Naisen logiikkaa, yeah!

Tokihan nämä Parikan kengät ei sitten olleet ihan halvimmasta päästä, joten ajattelin täydellisellä naisen logiikalla, että samaan syssyyn kannattaa hankkia useammat popot. Shoppailin sitten (ja aikeisten oikeesti ihan tarpeeseen!) viidet muutkin kengät.
Kun kaikkien kuusien kenkäparien yhteissumma laskettin yhteen ja jaettiin kuudella, jäi jokaiselle kenkäparille ihan fiksu(hko...ehkä) hintalappu. Yhdet kolmekutoset töihin sopivat korkkarit löysin alekorista hintaan 12,90, mikä heti laski yhteissummaa, ja ne kannatti ottaa ihan vain alentamaan kenkäparin keskihintaa. Loogista, eikö totta?

XXX : 6
= keskihinta

Toinen osa tätä pettämätöntä naisen logiikkaa oli kannustaa mieskin kenkäostoksille. Koska hänellä on 45-46 kokoinen koipi ja minulla 35-36, niin yhdet hänen isot kengät vastaa kooltaan minun kaksia pikkuruisia. Eli kun hän hankki kolmet kengät, oli vain tasapuolista, että minä sain kuudet. Tasa-arvo -sitä minä kannatan!

3 isoa kenkäparia
      =
6 pientä kenkäparia

Kengät testiin Tertin Kartanossa

Pääsin sitten heti seuraavana viikonloppuna testaamaan uusia ihanuuksia, ja olipa onni, että olin ostanut matalat kävelykengät, sillä vieraillessamme Starboxin bloggaajaporukalla ihanassa Tertin kartanossa Mikkelissä, niille tuli heti käyttöä. Korkkareissahan minä tietenkin paikalle saavuin, mutta kun kuulin ohjelmanumerosta, jossa oli luvassa puun istutusta arboretumiin, niin meni kengät vaihtoon.
(ajatella, jos en olisi ostanut näitä matalia kenkiä, niin pulassapa olisin ollut pitseineni!)

Uudet pitsipintaiset kesäkorkkarit...
...vaihtui uusiin ajokenkiin.

Siellä me sitten olimme, upeiden Tertin arboretumin puiden katveessa alkavan kesän ensimmäisenä kunnon hellepäivänä, istuttamassa Starboxin ja Pontin bloggaajien kunniaksi puuta.
Aika siisti juttu! 
Ja jostain käsittämättömästä syystä MINÄ olin yksi istuttamaan valituista henkilöistä. Nähtävästi puutarhurilla ei ollut minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, sillä meikäläisen istuttama puu tuskin kovin suurella innolla alkaa kasvamaan. Onneksi turvana oli Pontin edustaja Jukka sekä Starboxin Niittykukkia-blogin Anna. (Annan blogista kävin vakoilemassa, että se maahan isketty juttu oli metsälehmus)

Huom: puutarhuri seuraa istutusta, ei muuta.
"Me istutettiin yhdessä puu, sen oksille linnut laskeutuu. Puun juuret, ne ovat siellä, maassa syvällä..." Antti soi päässä.
Kiitos Tuija state of mind ja Katalogi näistä kuvista (onneksi äitienpäivän lahjapaketista löytyi uusi puhelin, niin ei tarvitse enää tuskailla sen alati simahtavan akun kanssa, kuten kävi tässä kohtaa Tertin vierailua)


Tässä Tertin Kartanon nettisivut, mistä voi myös varata ihanan romanttiset hotellihuoneet.
 (TIEDOKSI KOTIIN: TÄMÄ ON NYT VIHJE! SYNTTÄRIT ON TULOSSA!)
http://www.tertinkartano.fi/
http://www.tertinkartano.fi/hotelli/
 

Aijai, minusta tulisi kyllä kelpo kartanonrouva. Ja talokin on oikean värinen!
Herranen aika mitkä eväät!

Pitääkö olla huolissaan pikku stalkkaajasta?


Joku ihmeen valoilmiö seuraa minua. Ensimmäisen kerran huomasin tuon valopalleron näissä Tertissä otetuissa kuvissa. Sen jälkeen se näkyi työkaverini ottamissa kuvissa ja jopa tapahtumastamme kuvatussa videossa pyörimässä pääni ympärillä, vaikka kuvausvälinekin vaihtui välissä.
Löydätkö sen tästä kuvasta?

Mikä ihme se on?
Korkokenkäkeiju? Ehkä!


Anni