The PIP World

Värikäs tervehdys!

Nyt niitä tulee, ensimmäisiä kuvia mökin uudesta keittiöstä. Kyllä minä vaan olen ylpeä tuosta minun siipastani, siitähän on kehkeytynyt yhteisten vuosiemme aikana varsinainen remonttireiska. (ei tässä perheessä muuten kyllä pärjäisikään, sen verran tiuhaan mulle iskee näitä "hyvii idiksii")

Ei tainnut muste ehtiä kuivua mökin kauppapapereissa aikanaan, kun olin jo kurvannut hankkimaan ensimmäiset unelmamökin tarvikkeet: Pip Studion  Birds in Paradise -sarjan kahvikupit. Kiireen vilkkaan Imatralle ihanaan Virkkukoukkuseen ja Pippiä ostoskoriin.

Sain juhannuksena hääpäivälahjaksi Pip Studion posliiniset lusikat. Olen vuosien varrella saanut astioita lahjaksi monet kerrat, ja tällä lahjalla antaja onnistuu aina.

Mieheni nikkaroi avohyllyn vanhoista ikkunoista astioilleni. Kuva siitä olikin jo aiemmin "Oma Strömsömme" postauksessa. Rakastan sitä hyllyä!

Nyt astioillani on TÄYDELLINEN keittiö! Mutta se ei syntynyt ilman haasteita, eihän se koskaan... Kun keittiötä ei ole mitenkään suunniteltu ja ideat pulppuaa samalla, kun kaapeja asetellaan palapelin lailla paikoilleen, voi tulla monenlaista ongelmaa. Kuten esimerkiksi se, miten saadaan juuri se haluttu tapetti N.Y.T. nyt, kun sitä tarvitaan, jotta voidaan jatkaa kaappien asettelun kanssa eteenpäin.

Oikeanlaista Pip-tapettia ei tietenkään ollut missään, normaalistihan ne pitäisi tilata monta viikkoa etuajassa. Minulle sanottiin, että en millään voi saada sitä neljässä päivässä, vaikka soittelin ympäri Suomen. Sitten kurvasin tuttuun ja turvalliseen Väriuitton Kouvolassa, ja hokkuspokkus, he onnistuivat saamaan kuin ihmeen kaupalla tapetin KOLMESSA PÄIVÄSSÄ.

Minusta mikään ei ole mahdotonta! Ei mikään! (Se taisikin tulla selväksi "Hullujen ideoiden tehdas" -postauksessa. Tämä meni melkeinpä siihen samaan kategoriaan).
KIITOS mahtavalle ja asiantuntevalle henkilökunnalle Kouvolan Väriuitossa.

Ja siinä se on, Pip Studion tapetti, yhdessä joululahjaksi saamieni lautasten kanssa.

Rakastan elävää, romanttista ja samalla leikkisää kuviointia, mikä Pipille on ominaista. Pip muistuttaa minua hetkessä elämisestä, rennosta otteesta elämään ja siitä, ettei pidä ottaa asioita liian vakavasti. Pip ei ole jurottajan juttu!

Sain äidiltä ihanan lyhdyn kynttilälle, täydellisesti yhteensopiva tapetin kanssa.
Astioiden kuivaamiseen Pip-pyyhe.
Lasten (ja koirien) alkovissa voi köllötellä Pip Studion värikkäiden tyynyjen päällä. Mukana myös lasten itse ompelemat tyyny ja nalle.

Tässä kun istuu Pip Studion kylpytakki päällä, Pipin Birds in Paradise sarjan teekuppi kädessä, syö Pip -lautaselta Pip-lusikalla ja ihastelee Pip Studion tapettia, voi melkeinpä todeta olevansa pikkuisen Bird in Paradise itsekin!

Ihan kaikkialla ei sentään ole pelkkää Pip-pip-pippiä. Keittiön ennen ja jälkeen muodonmuutoskuvia tulossa piakkoin blogiin. On muuten melkoinen kasvojenkohotus tapahtunut! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki meidän tiimille.

Anni
PS:Onko ketää talkoista innostuneita, kun mulla olis yks idea...??? ;)