Uuden vuoden kauneuslupaukset TOP 5

Nyt saa riittää tämä tukka pystyssä kulkeminen ja loman jälkeinen apatia.
On aika tehdä kauneuslupaukset vuodelle 2018.
(ihan jo siksi, että näytän TÄLTÄ! silmät turvoksissa kaikesta suklaasta ja homejuustoista ja paikallaan löhnäämisestä ja  ja ja...)
 

Peikonpoika! (tyttö!) Todellinen no-filter ja naturel muotokuva. Ei tule tavaksi. #BeautyOfConfidence

1. Opettelen juomaan enemmän vettä:
Olen aivan onneton veden juoja. Unohdan kattaa pöytään vesilasit olipa sitten kyse aamiaisesta, päivällisestä tai mistä hyvänsä. En vaan tunne janoa (paitsi sitten, kun on jo liian myöhäistä). Otimme kaksi vuotta sitten mieheni kanssa tammikuulle vedenjuontihaasteen. En muista minkä verran sitä sitten piti kitata päivässä, mutta hirveän paljon se oli. Meille hehkutettiin, kuinka huomaamme sitten kyllä eron ja näemme peilistäkin tulokset. Totuuden nimissä kumpikaan meistä ei huomannut muuta kuin kylpyhuoneen pitenevät vessajonot ja pöhöttyneen olon. Helmikuun alusta lipsuimme takaisin vanhaan juomattomuuteen.

Mutta nytpä teen niin, etten ota mitään älytöntä haastetta. Vaan vain LISÄÄN VEDEN JUONTIA. Se riittäköön. Sillä nimittäin on oikeasti paljon tekemistä ihon ja koko kehon hyvinvoinnin kanssa.

2. Vartalon ihonhoito:
Jeppistä jeps. Siinä olen päättänyt parantaa, ja olenkin jo päässyt hyvään alkuun. Avuksi tuli sopivasti tammikuussa lanseerattu Satin Body setti, ja huomaan jo muutaman viikon käytön jälkeen valtavan eron.
Käytössäni on Shea Wash, kosteuttava suihkugeeli, minkä jälkeen ei edes tunnu, että tämä atoopikon korppukroppa edes huutaisi voidetta. Käytän lähes joka suihkukerralla myös hellävaraista Shea Scrub kuorintaa, sillä muuten koipeni ovat kuin valkoisen puuteri peitossa. Yök!

Olen ollut vähän turhan laiska vartalon voitelija. Siihen on selitys (vaikkakin huono sellainen): SIINÄ TULEE KYLMÄ! No ihan oikeasti tulee. Laitoin nyt pukeutumishuoneeni kattoon asennetun patterin kovemmalle, joten sen alla on nyt kivan lämmin levitellä silkkiset Shea-voita sisältävät vartalovoiteeni. (kyllä, minulla on lämpöpatteri katossa, ja juuri tästä syystä). Normipäivinä laitan Shea Lotionia, ulkoporeammeilun jälkeen Shea Whipped Creamia. AAH!

3. Kasvojen tehohoito kolmen viikon välein:
Rakastan sitä tunnetta, kun kasvojen ihosta on kuollut solukko pois, ja pinta on tasaisen sileä. Siihen kun lisää vielä kunnollisen kosteutuksen, niin voi että se tekee poikaa! (tyttöä...henkilöä... miten tämä nyt nykyään tasa-arvon nimessä pitää sitten sanoakaan.)

Ensin kuorin pestyn ja kuivatun ihoni AHA-hapoilla käyttäen lempparituotettani Timewise Repair Facial Peeliä. Tuo 10 minuuttia tekee ihmeitä. Se kuorii ihon glykolihapolla ja kiihdyttää ihon luonnollista uusiutumista.
Sen jälkeen asettelen kasvoilleni Korealaisen kauneudenhoidon innoittaman Bio-Cellulose kasvonaamion. Näky on hurja (zombie) seuraavat 30 minuuttia, mutta sitähän minä en tiedä, sillä nautin silmät kiinni ihanasta, viilentävästä tunteesta.

Se 45 minuuttinen täytyy vain ottaa, sillä operaation jälkeen iho on kuin uudesti syntynyt, eikä minun ole tarvinut poistua edes kotoa! Kolmen viikon välein, tämä on lupaus.
 

4. C-vitamiinia sisäisesti ja ulkoisesti:
C-vitamiini on yksi tärkeimmistä ihon vitamiineista. Sitä saadaan sekä sisäisesti syömällä, että ulkoisesti. Nyt minä skarppaan tässä asiassa ja huolehdin kunnolla tästä tärkeän vitamiinin saannista. Sitä kun ei kropassa ole, jos ei sitä sinne työnnä.
Minusta Puhdistamon C-vitamiinijauhe on älyttömän hyvää, sitä syövät meillä lapsetkin ja se on erityisesti esikoisen herkkua. T-lusikan kärjellä vaan jauhoa suuhun ja nam. Tästä tulee nyt aamurutiini! (olikin jo aiemmin, mutta jonnekin se pyhien aikaan taas unohtui..)

Ihoon laitan C-vitamiinia tehostetusti muutaman kerran viikossa liuottamalla vahvaa C-vitamiinia kasvoseerumin sekaan. Seerumi muuttuu supereliksiiriksi näiden C-vitamiini"neliöiden" avulla. Mahtava keksintö. Maksaa muutaman euron/ annos, joten eihän se ole kuin yksi teekupillinen käyttökertaa kohti. Mä olen niiiiiiiiiiin tän arvoinen!

5. Ulkoilua keholle, iholle ja mielelle:
Joo, tähän on kova yritys. Jos edes vähän useammin...
No mut, ainahan jotain niistä lupauksista joutuu rikkomaankin.

Miten tämä minun asenne on tämmöinen tuota ulkoilua kohtaan talvisin? Ulkoilisihan sitä vaikka kuinka, kun vaan olisi kesä ja kärpäsiä ja aurinkoa ja merivettä ja palmuja ja ja ja.... Tai edes sitten oikeita talvikelejä, eikä mitään vesisadetta. Minä olen sokerista! Joo, pukeutumiskysymys my a*ssss, sanonpa vaan. Mutta lupaan antaa kropalleni raitista ilmaa ja happea enemmän. (Vai riittäiskös se, että lilluu siellä ulkoaltaassa...?)

No siinä ne nyt tuli, minun kauneuslupaukseni 2018.
Minkälaisia lupauksia sinä teit?

Anni