Uusi ihastus löytyi Viherpeukalon myymälästä.

*Kaupallinen yhteistyö: Viherpeukalot

Oih ja voih!
Astuin pahaa aavistamatta Viherpeukaloiden myymälään Valkealan Jyrääntiellä, täysin tietämättä, että uusi ihastus odottaisi siellä. Juu ei, se ei ollut se myymälänhoitaja, eikä siellä porakonetta heiluttava sukulaismies. Meikäläinen, joka tunnistaa lähinnä perusruusun ja voikukan, on nyt löytänyt uuden ihastuksen: HORTENSIAN!
Ystävällinen Viherpeukaloiden työntekijä esitteli minulle kaikkia kivoja äitienpäivän kukkia (joo, lupaan esitellä niitä kohta, sitä vartenhan minä siellä olin) mutta nähtyäni ne ihmisen päätä suuremmin kukinnoin kukkivat hortensiat, en olisi malttanut katsella mitään muuta.
"Kyllä, kauniita äitienpäiväruusuja, mutta kerropa vielä miten tuommoinen hortensia pidetään hengissä??"
Tämä sopisi täydellisesti etupihalle vaaleanpunaisen autoni kaveriksi (eikö se ole tärkein valintakriteeri?)

Nainen, jonka käteen on kokonaan jäänyt kasvamatta viherpeukalo, yhdistettynä tämän hetkiseen vihersisustamiseen ja puutarhabuumiin, ei ole kyllä mikään paras yhdistelmä. Rakastan istuttaa ja luoda uutta, mutta se hoitaminen...
Viime keväästä tuttu terassi on taas kesäisemmässä kuosissaan, mutta ajatelkaas, jos siinäkin olisi jotakin näiden kuvien kaltaisia ihanuuksia: (hmmm...mitähän keksisi?!)

Paljon eri tekstejä 1,50€/kpl

Sain loistavan vinkin myyjältä, joka kertoi minulle kasteluautomaateista. Tämä kuulostaa oikeasti hyvältä! Opin, että mökille unelmoimani pelargoniat voisivat oikeasti selvitä hengissä ne viikot, kun olemme kaupungissa, ihan yksinkertaisella limsapullokikalla! Reikä korkissa päästää vettä ruukkuun pikkuhiljaa.
Löysin sitten netistä tällaisen viinipulloversion, ja tyylikkäällä viinipullolla tämä toimii viherkasveille sisällä ympäri vuoden. Tervetuloa Annin uusi viinipullo-vihersisustus, odottakaas kun pääsen vauhtiin!!!

Kuva: https://julieblanner.com/how-to-water-plants-while-away/

No nyt se varsinainen postauksen aihe, eli lähestyvä ÄITIENPÄIVÄ.  Se on jo tällä viikolla!

Miehet, pikku vinkki: unohtakaa ne imurit, silitysraudat ja paistinpannut.
Naiset haluavat kukkia, suklaata ja kosmetiikkaa. 

Ruusuja, ruusuja, ihania ruusuja.
Kylttejä, patsaita, ruukkuja...

 

Ihan ilman sisustusostoksia en selvinnut (yllätys!), sillä nähdessäni nämä pallerot, tiesin heti mitä ikkunaani haluan. Nämä kokedamaksi kutsutut ihanuudet ovat kuulemma todella IN, niin kuin kaikki mikä tulee Japanista, joten nyt niitä on meilläkin. Nämä tosin eivät ole sammaleesta tehtyjä, mutta hienolta näyttää joka tapauksessa. Eikä sitä tiedä jos oikein innostun, niin saatanpa tuosta nurmikkomme valloittaneesta sammaleesta alkaa väsäämään lisää palleroita.

Japanilaista puutarhamuotia.

 

Rakastan sitä tunnetta, kun saan luoda jotakin uutta ja ihanaa, ja työntää kädet multaan. Mutta kun en sitten malta tehdä oikein kunnolla, enkä pitää huolta niistä luomuksistani, niin lopputulos on vähän niin ja näin.
Nyt kun tuota meidän takapihan SPA-osastoa tehdään, niin olen päättänyt tehdä kaiken kunnolla ja oikean pihasuunnittelijan ohjeilla. Tämä on pyhä lupaus! Ja näin jo upeita, erivärisiä ruusuja Viherpeukaloilla, joista ihanimmat pääsevät tuoksumaan ulkoporealtaan ympäristöön. Odottakaas vaan, saatte sitten nähdä kuvia.
Viherpeukaloiden myymälästä löytyi tämmöinen kaveri. Yhdennäköisyyttä?
Käyppäs kurkistamassa Viherpeukaloiden nettisivuille: https://www.viherpeukalot.fi/puutarhamyymala Myymälässä on äitienpäivätarjouksia!
Viimevuotisia puutarhameininkejä ja nokkosvoin ohje löytyy täältä: http://starbox.fi/lumottupolku/pelastakaa-puutarhuri-anni

Ihanaa äitienpäivää äideille! (nyt jo etukäteen, etten unohda toivottaa)
Anni