MOI!

Ensimmäinen postaus. Mitä itsestäni kertoisin?

Täällä häärii 30 ikävuotta lähentelevä estetiikasta ja ideoista inspiroituja, mikä tarkoittaa joskus hurjaa määrää visioita päällekkäin ja hengästyttävää ajatuksenjuoksua.

Kaikki saattaa lähteä siitä, että näen kauniin kuvan Instagramin feedissa aamukahvia kylpytakissa hörppiessäni ja ennen kuin itsekään huomaan, olen toteuttamassa vastaavaa omalla twistilläni. Joskus suunnittelen innostuksissani seuraavan reissukohteemme, toisinaan laitan sisustuksen uusiksi. Kumppanini seuraa touhua yleensä huvittuneena, joskus hieman ärsyyntyneenäkin. Miten joku pieni asia voi aloittaa sellaisen boostin?

Minä olen tunneihminen! Sellainen, joka liikuttuu kesken elokuvan kyyneliin. Ja sellainen, joka syvennyttyään uuteen innostuksen kohteeseen ei saa unta ja haluaa ahmia kaiken mahdollisen tiedon aiheesta kerralla. Myös sellainen, joka elää ajoittain tunteiden vuoristorataa ja tekee päätöksiä koska musta tuntui mentaliteetilla. Joskus selaan vanhoja matkakuvia ja palaan mielessäni takaisin samaan hetkeen. Tunne yhdistettynä visuaalisuuteen on ihanan vahva elämys.

 

Mitä bloggaaminen minulle merkitsee?

Vuosien mittaan olen kuluttanut eri blogiportaaleja lukijana ja etsinyt ajanvietettä, kokemuksia, tietoa ja inspiraatiota eri teemoihin. Tuskin yhtäkään reissua mihinkään olen bookannut ilman aiheanalyysia blogiläpileikkauksena. Viimeisimmäksi selasin kosmetiikkablogeja, jotta osaan tilata tax freesta potentiaaliset tulevat uudet lempituotteeni paluulennolle. Tarvitseehan tunneihminenkin joskus tukea päätöksilleen. 

Sanat reissu, loma ja matka vilahtelevat siellä ja täällä. Viimeiset vuodet olen elänyt lomasta lomaan. En siksi, että arki olisi kamalaa, vaan siksi, että lomat ovat mahdollisuus tehdä sitä mitä tällä hetkellä eniten rakastan: matkustaa uusiin paikkoihin. Matkustaminen on siitä poikkeuksellinen sijoituskohde, että se köyhdyttää tiliä, ja mitään lentolippua konkreettisempaa esinettä et siitä itsellesi saa (nykyisin paperisena tuskin edes sitä). Henkinen pääoma on mieletön. Kliseisesti koen olevani rikkaampi matkustaneena, vaikka pankkitilillä se ei näykään.

Parhaillaan jatkan opintojani Itä-Suomen yliopistossa ja olen opintovapaalla varsinaisesta päivätyöstäni. Arkisten rutiinien ravistelu on saanut ajatukset lentämään. Uuden äärellä on helppo voimaantua!

Tuntuu siltä, että blogi on samalla matka kohti jotakin uutta, joka kuitenkin on ehkä aina minussa ollut. Määränpäänä matka -blogissa eletään lapsettoman pariskunnan arkea, unelmoidaan seuraavista reissuista, hikoillaan liikunnan ilosta ja pysähdytään arjen pieniin hetkiin. Ulkoilen, ratsastan ja treenaan salilla tavoitteellisesti; tavoitteenani on voida hyvin ja treenin päälle syödä juuri sitä mitä mieli tekee. Niin tosiaan, sanoinko jo, että rakastan herkullista ruokaa? Mukana teemoissa on myös ripaus sisustusunelmia, yliopisto-opiskelua sekä yleistä haaveilua tulevasta.

Vaikka tavoitteet vievät elämässä eteenpäin, on itselleni taitettu matka päämäärää tärkeämpi.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Follow my blog with Bloglovin