Arjen luksusta heti aamusta

Olin lähdössä aamujunalla Helsinkiin kokoustamaan. Aamu oli sujunut suuremmitta kommeluksitta, joten olin asemalla ajoissa ja päätin katsastaa asemaravintola Resiinan aamupalatarjonnan. Vitriiniä vilkuillessani paikan isäntä totesi, että lisäksi keittiöstä löytyy tuoretta sämpylää. Tätä tarjousta en voinut vastustaa ja pyysin sämpylän juustolla ja kasviksilla.

Lennosta isäntä sen kasasi ja teeni viereen kantoi. Sämpylä oli niin tuore ja lämmin, että juusto jopa hieman suli sämpylän väliin. Nam!

Kun sitten junasta miehelleni viestittelin ja mainitsin ihanasta aamupalastani, hänkin totesi, että Resiinassa on aina hyvä palvelu. Näin kyllä on. Ja tarjolla on aina vähintään monenlaista leipää ja piirakkaa, myös useaa sorttia makeaa, listalta ainakin salaattia - testattu on - ja keittolounastakin, kun oikeaan aikaan sattuu paikalle. Kesällä on terassilla nautittu myös punaviiniä ennen reissuun lähtöä.   

Tänä aamuna kuitenkin juuri lämmin sämpylä oli sitä arjen luksusta!

P.S. Eli loma on lusittu, arkeen palattu. Lomasta enemmän, kunhan kuvat on purettu eri laitteilta koneelle. Instagrammissa kuitenkin on jo muutama mobiiliräpsy matkan varrelta :)