Aurinkoa ja sadetta - sekä vähän ruokaakin - Ravintola Wanhan Sataman terassilla Kuopiossa


Mikon piffi (yllä) tarjoiltiin hieman haaleana, maustevoi ei tahtonut sulaa sen päällä. Muuten annos oli ihan hyvää perushuttua, ei valittamista. Kypsyysaste oli ymmärretty oikein, vaikka Suomessa medium- tuntuu aiheuttavan vaikeuksia silloin tällöin.


Pasta oli ihan jees, hieman turhan rasvainen makuuni. Valkosipulia olisi voinut huoletta ripsauttaa annokseen enemmän, samoin mustapippuria. Lisäksi annos oli niin iso, että alkusalaatin päälle en jaksanut sitä loppuun. Ei jaksanut tosin Mikkokaan edes Jaakon avustuksella.


Alkusalaatti oli nätisti aseteltu ja ihan hyvä kaikin puolin, mutta ei mitään maata mullistavaa lopulta kuitenkaan.


Muikkukukko sai Mikolta isot kehut! Melkoisen reilun kokoinenkin alkupalaksi kyllä. :)

Jaakon annoksesta ei ole kuvaa, koska siinä vaiheessa kun me Mikon kanssa saimme omamme, tarjoilija totesi kauhuissaan, että Jaakon annos oli unohdettu. Sitten kun Jaakon annos vihdoin tuli, oli Jaakko jo odottanut sellaisen tovin, ettemme raaskineet enää pidentää kidutusta kuvaamalla, vaan Jaakko sai käydä annoksensa kimppuun ilman salamavalojen räiskettä.

Sen verran täytyy tästä episodista sanoa ravintolan hyväksi, että tarjoilija lupasi muitta mutkitta Jaakolle jälkiruuan ilmaiseksi munauksestaan. Meille tuli lopulta kuitenkin melkoisen kiire, eikä Jaakko sitten ehtinyt jälkiruokaa ottaa, niin hyvittivät laskusta melkein yksitoista euroa. Jaakon myöhästyneen annoksen hinta taisi olla noin 17 euroa, joten hyvitys oli melkoinen. Ei siis jäänyt ainakaan paha mieli! :)

Suosittelen! Sijaintikin mainio aivan satamassa.

http://www.wanhasatama.net/