Casa Biancan calzone - erittäin hyvä ellei täydellinen

 


Söimme viikko sitten Kajaanissa pitseria Casa Biancassa todella, todella herkullista calzone-pitsaa. Muistan Casa Biancan jo lapsuudestani, ja jo silloin calzone oli lempipitsani. Eikä suotta!

Modasimme listan peruscalzonea sen verran, että minä vaihdoin kinkun tonnikalaan ja Mikko otti lisätäytteeksi bolognesen. Ja molemmille tietenkin valkosipulia. Pakko myöntää, että juuri tältä calzonen kuuluu maistua!

Panimme merkille, että hyvin monet muutkin ravintolan asiakkaat tilasivat juuri calzonea. Liekö peruspitseriassakin calzonella niin kova kysyntä vai onko Casa Biancan calzone vaan ihan omaa luokkaansa?

Ja kuten oikeassa pitseriassa pitääkin, myös Casa Biancassa saa pitsan kanssa punaviiniä. Lisäksi varsin edullisten pitsojen hintaan kuuluu alkusalaattipöytäkin. Mainittakoon myös, että pitsat tulivat nopeasti. Pitsaleipuri oli ehkä hieman jäyhä, mutta pitsaillallinen oli joka tapauksessa jokseenkin täydellinen setti kaikkinensa!

Harmi, että Kajaaniin on Lappeenrannasta hieman pitkähkö matka, mutta kyllä taitaa Casa Bianca tästä lähtien kuulua jokaiseen Kajaanin-reissuumme. :)

Casa Bianca netissä: http://pizzeriacasabianca.blogspot.fi/