Huvila, makunautintoja Savonlinnassa

Toukokuinen Savonlinnan viikonloppureissu tarjosi mahtavia makunautintoja. Tulimme valinneeksi sekä majoituspaikaksi että illalllisravintolaksi Huvilan - ja tätä valintaa ei tarvinnut kyllä katua. Testaamistamme maakuntaravintoloista Huvila on tähän mennessä paras. Ja mikä vielä parempaa, hinnat ovat normaalia maakuntaravintolatasoa.

Koko illallinen oli yhtä nautintoa alusta loppuun, silkkaa mahtavuutta. Mainitakseni, minulta todella harvoin tällaisia arvosteluja saa. So let's go:

Kävin juuri panimoravintola Huvilan nettisivuilla (http://www.panimoravintolahuvila.fi/) etsimässä ruokalistaa verestääkseni muistikuviani annosten nimistä ja hups, lista olikin uudistunut sitten toukokuun lopun. Tämäkin hyvä. No, annosten nimet eivät siis ole hallussa, mutta makumuistot ja valokuvat kertovat maistuvaa tarinaa.

Alkupalaksi eli täydelliseksi aloitukseksi otimme yhteisesti Mikon kanssa kokoelman Huvilan alkupalalistasta. Siinä oli lihaisia ja kalaisia paloja, ihania makupaloja, makuja maan ja taivaan väliltä. Tältä se näytti:Näiden makupalojen jälkeen siirryimme pääruokaan, joka ravintolan listassa nimetään loistavaksi jatkoksi:

Ihanaista karitsaa lisukkeineen

Tyylikäs ja maukas naudanpiffi Tuskin tarvitsee mainita, että pääruuat olivat vivahteikasta makujen sinfoniaa, annokset viimeisen päälle suunniteltuja ja kauniisti aseteltuja. <3

Makea päätös
Jos juustolautanen voi ylittää odotukset, niin tämä lautanen sen teki:

Kaikki sopi kaikkeen, huomatkaa mainiot makeakastiketipat Hyvää ja herkullista, erilaista ja makua. Nautintoa oli jokainen puraisu ja pisara. Sijantikin ravintolalla on suotuisasti vetten äärellä aivan keskustan tuntumassa. Ja yläkerrassa majoittuu mukavasti. Suosittelen! Suosittelen! Suosittelen!

P.S. Odotan maakuntaravintolaa, joka tämän pesee. Lappeenrannan Wolkoff ja Joensuun Kielo pääsevät lähelle, mutta Huvila menee erilaisuudellaan sekä upeilla mauillaan vielä rinnan mitan edelle.