Iloisen pässin maalaispuodissa biisonihampurilaisilla


Facebookissa huomasin postauksen, jossa mainitaan pietarilaisen bloggarin kirjoittaneen Iloisen pässin maalaispuodista - ja oikein hyvää olikin kirjoittanut. :) Kuvia myös on huomattavasti tätä esitystä enemmän, suosittelen.

Tulipa siinä samassa mieleeni, että käytiinhän mekin siellä piipahtamassa loppukesästä. Poikkesimme tutkailemaan luomu- ja lähiruokavalikoimaa ja syömään.

Ruokalistalla oli ainakin salaatteja ja jotain muutakin, mutta mieleemme jäivät parhaiten hampurilaiset, koska sellaiset söimme. Usein otamme eri ruuat maistellaksemme toisiltamme, mutta nyt biisonihampurilainen houkutti molempia sen verran, että sellaisethan sitä sitten piti saada.

Herkulliset hampurilaiset olivat valtaisan kokoiset, ja ranskalaiset annoksessa tuntuivat turhilta. Turhilta siksikin, että jos lisuke pitää olla, se voisi tällaisessa paikassa olla jotain omaperäisempää kuin pakasteranut.

Juomavalikoima ilahdutti; pienpanimoiden erilaisia oluita ja siidereitä, luomumehuja yms. Terassilla oli heinäkuun helteillä turhankin kuuma, mutta emme antaneet sen häiritä.