Kalaisia herkkuja @ Disa's Fish

Lohikeitto, salaatti, leivät Kävimme eilen jälleen kerran yllättymässä positiivisesti Disa's Fish -kahvilassa Mustolassa. Disa'sin lohikeittohan on suorastaan käsite valtavine lohipaloineen, se oli kyllä kirkkaasti muistissamme, ja sen takia oikeastaan lounaamme Disa'sille suuntautuikin. Tällä kertaa meidät yllätti lisäksi herkkubuffet.

Herkkubuffet, kalapöytä Pelkän lohikeiton saa viidellä eurolla, runsas salaattipöytä & lohikeitto + leivät maksavat yhteensä 6,50 euroa, herkkulounaan antimet saa nautittavakseen 9,90 eurolla.

Herkkulounaaseen kuuluu salaattipöytä, ihana kalapöytä, lohikeitto, leivät, pääruoka ja jälkiruoka. Ainoa ongelma herkkulounaassa on, ettei kaikkea tarjontaa pysty millään hyödyntämään, maha ei vaan vedä niin paljon :D

Kyljystä rosvopaistin tapaan sekä kaalia & uunijuureksia Eilen pääruuaksi oli kyljystä rosvopaistin tapaan. Kyljys lepäsi herkullisella kaalipedillä, joka oli jopa kyljystä itseään parempaa. Jälkiruuaksi oli ihania hedelmiä ja lettuja hillolla sekä kermavaahdolla. Tarjolla oli myös jonkinlaisia kakkupaloja. Siihen en kiinnittänyt huomiota, että olisiko lisäksi ollut kahvia ja teetä. Luulen kyllä, että olisi ollut niitäkin.

Jälkiruuaksi tuoreita hedelmiä ja lettuja lisukkein Kyllä Mustolaan kannattaa ajaa jo pelkän lohikeitonkin takia, mutta hyvällä tuurilla myös pääruoka voi miellyttää, kuten eilen. Ja herkkubuffet onkin jo melko luksusta. Ymmärtääkseni herkkupöytä on tarjolla viikonloppuisin, viikolla pääruokalounas lohikeittoineen maksaa 8,90 euroa.

Paikkana Disa'sin kahvila on karu, mutta lohikeitto pelastaa.Kävin myös Disa'sin kaupan puolella pikaisesti, palveltavana venäjäksi. Tarkoituksenani oli hakea huulirasva ja käsirasva. Huulirasvaa ei ollut valikoimissa, mutta löytyi isoin Toblerone-suklaa ikinä, neljä ja puoli kiloa! En ostanut sitä, ihan oikeasti en ostanut, heh.

Myymälästä on vielä mainittava, että siellä on erittäin vaikuttava, Suomen pisimmäksi tituleerattu kalatiski. Voin sanoa, että on tullut tutuksi. Suosittelen varauksetta myös kalatiskiä. Harmi, kun en tullut napanneeksi siitä kuvaa - no, ensi kerralla sitten.