Kerubin terassilla borssintapaisella keitolla

Salaattipöydän antimia Kerubin terassilla Täytyy nyt rustata alta pois tämä edellinen Kerubin lounas, koska saattaa olla, että tänään homma toistuu. Kiinnostaisi kyllä enemmän testata kreikkalainen lounas Kreetassa, mutta keskipäivällä ydinkeskustassa on kauhia kuhina ja parkkiongelma; hankala liikkua autolla ja minun polveni venähtänyt ristiside on sitä mieltä, ettei pyörällä sinne asti siedä polkea. Mama valitsi siis Kerubin puhtaasti parkillisista syistä. Toivotaan, että kaalikeitto on hyvää. Pääruuaksi on possua ja härkää pippurikastikkeessa. Pitänee kurkata laariin ja tehdä päätös, tarvitsenko pääruokaa keiton lisäksi.

Sallaattia Kerubin lounasta olen testannut vain kerran tähän mennessä. Silloin söimme keittolounaana borssikeiton, joka oli hyvää, mutta ei varsinaisesti vastannut käsitystäni borssikeitosta, ei väriltään tai maultaan. Salaattipöytä oli ihan piristävä, ei mikään pelkkä raastepöytä.

Borssikeittoa olevinaan Keittolounaan hinta on 7,90 euroa (pelkän salaattipöydän saisi 6,80 eurolla), pääruuan kanssa 9 euroa - ei siis varsin suuri ero, ottaako myös pääruaan. Pääruoka otetaan itsepalveluna altaasta. Terassi on viihtyisä, joskin melko kuuma, kun varjoon ei tahdo päästä kokonaan.

P.S. Olisi kiva saada Kreetan lounaslista nettiin. Voisi tulla niin suuri houkutus sitä lukiessa, että parkkiongelmat unohtuisivat... :)