Kun pitsanhimo yllättää: Bella Roma

Tanjan pitsa DON GIOVANNI: tonnikala, feta, punasipuli, rucola + lisätäytteet tuore tomaatti ja valkosipuli

Posti toi kotiin etukuponkeja paikallisiin ruokaravintoloihin. Lappeenrannan Bella Roma mainosti kahta pitsaa yhden hinnalla. Hyvä tarjous + laiska sunnuntai saivat meidät tekemään valintamme. 

Olemme kerran aikaisemminkin käyneet pitsalla Bella Romassa aivan silloin tuoreeltaan, kun se avattiin, mutta jäi kuitenkin postaus kirjoittamatta. Hyvää oli pitsa silloin, kuten oli nytkin.

Bella Roman pitsoissa on todella ohut pohja ja runsaasti täytettä. Täytevaihtoehtojakin on hyvin tarjolla, listalta löytyi molemmille jopa valmis vaihtoehto, pienillä tuunauksilla.

Vähän ruokalameinkiin viittaa se, että vaikka ruuat kyllä tuodaan pöytään, ne pitää tilata ja maksaa tiskillä, josta saa piipperin mukaan, että tarjoilija osaa tuoda ruuat oikeaan pöytään. Pitsa pitää myös kantaa tiskille, että loppu siitä pakataan mukaan.

Pitsat eivät kuitenkaan ole ruokalatasoa, vaan ihan ravintolatasoa, joten Bella Roma ei ole ollenkaan pöllömpi vaihtoehto, kun pitsannälkä yllättää.

Ja käyttäkää nyt ihmeessä ainakin ne etukupongit, taisivat olla voimassa maaliskuun loppuun! Kyllä mekin ajattelimme mennä uudelleen :)

Mikon pitsa SCANDALE: jauhelihakastike, salami, chili, naudanliha, ranskankerma, valkosipuli